Τρίτη 30 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Καραβάνι Αλληλεγγύης στην Κούβα

Καραβάνι Αλληλεγγύης στο νησί της Επανάστασης, στη σοσιαλιστική Κούβα, διοργανώνει το δεκαήμερο 18-28 Ιούλη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Κορυφαία στιγμή η συμμετοχή στη διαδήλωση στις 26 Ιούλη, για την επέτειο από την επίθεση στη Μονκάδα κατά του φασιστικού καθεστώτος του Μπατίστα.

Εκεί οι ταξικές δυνάμεις θα διαδηλώσουν στην Αβάνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Θα διαδηλώσουν με συνθήματα υπέρ της επανάστασης, του Φιντέλ και του Τσε. Θα μεταφέρουν τη συμπαράσταση της εργατικής τάξης της χώρας μας ενάντια στο αμερικάνικο και ιμπεριαλιστικό εμπάργκο σε βάρος του λαού της Κούβας.

Στο «Καραβάνι Αλληλεγγύης» που οργανώνει το ΠΑΜΕ, θα συμμετέχουν Ελληνες εργάτες και υπάλληλοι, επιστήμονες και νεολαίοι, καθώς και αντιπροσωπείες Ευρωπαίων αγωνιστών συνδικαλιστών.

Κατά την παραμονή στην Κούβα, η αποστολή του ΠΑΜΕ θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες επισκέψεις σε χώρους δουλιάς, πανεπιστήμια, αθλητικά κέντρα κλπ. Παράλληλα θα συναντηθεί με την ηγεσία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Κούβας, με τη συνεργασία της οποίας γίνεται η αποστολή. Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους και συνδικαλιστές να δηλώσουν συμμετοχή.

Το κόστος της συμμετοχής είναι 1.300 ευρώ με οκτώ διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς, διαμονής, πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως. Για πληροφορίες στο ΠΑΜΕ, στο τηλέφωνο 210.3305.219.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ