Πέμπτη 8 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ» ΣΗΜΙΤΗ
«Ιστορική» ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ εξαπάτηση

Αλέκα Παπαρήγα: Στις εκλογές στις 7 Μάρτη, ο λαός πρέπει να κρίνει με γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα της εργατικής τάξης, των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, της φτωχής αγροτιάς, των γυναικών, της νεολαίας

  • Οι εξελίξεις να λειτουργήσουν σαν ένα ξυπνητήρι για το λαό, τους προοδευτικούς ανθρώπους. Να αποδείξουν ότι δεν πατάνε πεπονόφλουδες και δεν εγκλωβίζονται στην αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
  • Να αδράξουν την ευκαιρία και να κάνουν αυτό που δε θέλει το κατεστημένο και ο ξένος παράγοντας. Να δραπετεύσουν και από τα δύο κόμματα και να καταδικάσουν την πολιτική τους. Να μην θάψουν στις σύγχρονες χωματερές τις προσδοκίες τους και τα δίκαια αιτήματά τους για μια καλύτερη ζωή.
  • Δεν ξεπλένεται η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ με την εναλλαγή ηγεσίας από τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη της αντιδραστικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.
  • Δεν ξεπλένεται ούτε η ΝΔ με τη δήθεν φιλοκοινωνική της γλώσσα και τα δήθεν ανοίγματά της, διότι τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτε άλλο από το να σπρώχνει το ΠΑΣΟΚ να παίρνονται πιο γρήγορα τα αντιδραστικά μέτρα.
  • Οι εκλογές δεν είναι πολιτικά καλλιστεία ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και τον Κ. Καραμανλή. Σε τούτο τον τόπο αυτό που χρειάζεται δεν είναι η εναλλαγή του πολιτικού προσωπικού ανά διαστήματα. Χρειάζεται ριζική αλλαγή πολιτικής, ριζική ανατροπή συσχετισμών δύναμης.

ΣΕΛ.  8   -   13

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ