Τρίτη 11 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Καταγγέλλει τον Ευρωτρομονόμο

«Μόνο με διατάγματα δικτατορικών καθεστώτων μπορεί να συγκριθεί ο Ευρωτρομονόμος τον οποίο αποφάσισε να θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ενωση», καταγγέλλει, με ψήφισμα της γενικής του συνέλευσης, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Υπογραμμίζει ότι «σε μια ταξική κοινωνία και σε μια περίοδο άκρατου νεοφιλελευθερισμού δεν μπορεί παρά και η Δικαιοσύνη να είναι ταξική και να αποτελεί το μακρύ χέρι τις εκτελεστικής εξουσίας. Ετσι, τα τελευταία χρόνια, είδαμε δεκάδες χιλιάδες αγωνιζόμενους, φιλειρηνιστές, στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, αγρότες, μαθητές, να σέρνονται στα δικαστήρια για τους αγώνες τους και δεκάδες αποφάσεις δικαστηρίων, που να βγάζουν παράνομες τις απεργίες των εργαζομένων».

Ο σύλλογος τονίζει ότι η συστηματική υπονόμευση κάθε δημοκρατικής κατάκτησης βρίσκει αντιμέτωπους τους λαούς και ιδιαίτερα το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, που με τους αγώνες τους θα καταργήσουν στην πράξη τα αντιδημοκρατικά τους νομοθετήματα.

«Η εργατική τάξη - καταλήγει - έχει μεγάλη παράδοση αγώνων και συνεισφορά στην πάλη του λαού μας για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες και σήμερα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ