Τρίτη 11 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δραστηριότητά τους. Για τις επόμενες μέρες μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αθήνα
  • Σήμερα Τρίτη, στις 7 π.μ., στον ΟΤΕ στην πλατεία Βικτορίας θα περιοδεύσει ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
  • Την Πέμπτη, 13/11, στις 12.30 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ στο Μαρούσι, θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής.
Στη Μεσσηνία

Εκδήλωση συζήτηση με θέμα: «Οι γυναίκες αποφασιστικά στηρίζουν, ψηφίζουν ΚΚΕ για ουσιαστική αντίσταση αλλά και για να επιταχυνθεί η διαδικασία συγκρότησης του Μετώπου», καλεί η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αρκαδία

Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ τιμώντας τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος και τα 86 από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, καλεί στη συνεστίαση που πραγματοποιεί την Παρασκευή, 14/11, στις 8.30μ.μ., στο κέντρο «Ωρια» στην Επισκοπή Τεγέας.

Στην Καβάλα

Εκδήλωση με θέμα «η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και η αναγκαιότητα ριζοσπαστικής δράσης των γυναικών», διοργανώνει αύριο Τετάρτη η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στην καφετερία «Αλέγκρο». Θα μιλήσει η Αλέκα Γιαννούση, μέλος της διατμηματικής επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για την ισοτιμία της γυναίκας. Νωρίτερα, το πρωί στις 10.30 π.μ., η Αλέκα Γιαννούση θα περιοδεύσει στη βιοτεχνία «Δελφίνι», όπου θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

Στη Γερμανία

Η Αχτιδική Επιτροπή Βάδης - Βυρτεμβέργης της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις την Κυριακή, 16/11:

  • Στις 10 το πρωί, εκδήλωση - συζήτηση στους χώρους της ελληνικής κοινότητας στο Ludwigsburg για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
  • Στις 17.00, εκδήλωση - συζήτηση στους χώρους της ελληνικής κοινότητας Schwabisch Gmund για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Επίσης, η Αχτιδική Επιτροπή Ρηνανίας - Βεστφαλίας της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Το Σάββατο 15/11 στις 6 μ.μ. στην Alte Feuerwache Melchiorstr 3 στην Κολωνία εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Βουλγαρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή, 16/11, στο Μπίλεφελντ, σύσκεψη με φίλους και οπαδούς.
  • Στις 16/11, στις 7 μ.μ. στο Μόναχο σύσκεψη φίλων και οπαδών.
  • Το Σάββατο, 29/11, στις 7 μ.μ. στην Alte Weberei στο Γκούτερσλο.
  • Στις 29/11 επίσης στις 7 μ.μ. στο εστιατόριο «ΣΑΛΟΝΙΚΗ» Kolner str στο Ντίσελντορφ, σύσκεψη φίλων και οπαδών.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ