Τρίτη 19 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Το παράρτημα Αλμυρού της ΠΕΑΕΑ και ο Δήμος Αλμυρού, την Κυριακή 24.8.2003 και ώρα 11 πμ, διοργανώνουν στην πόλη, εκδήλωση απότισης φόρου τιμής στους δολοφονηθέντες αγωνιστές από τα στρατεύματα Κατοχής.

-- Τα παραρτήματα Πετραλώνων - Θησείου - Πάνω Σφαγείων, 59 χρόνια από το μπλόκο της Καλλιθέας και το ολοκαύτωμα των Πάνω Σφαγείων στις 28.8.44, διοργανώνουν, την Τετάρτη 27.8.2003 και ώρα 7 μμ στην πλατεία Ελπίδας στα Ανω παλιά Σφαγεία, εκδήλωση τιμής για τους Σφαγειώτες αγωνιστές και όσους έπεσαν για τη Λευτεριά και την Ανεξαρτησία της Πατρίδας.

-- Στα πλαίσια του πολιτιστικού 10ήμερου του Δήμου Θέρμου (15-25 Αυγούστου), συνεχίζεται, έκθεση βιβλίου - φωτογραφίας και αντιστασιακού Τύπου και ζωγραφικής (με έργα Γ. Γούλα και Γ. Φαρσακίδη) που διοργανώνει το Παράρτημα Θέρμου - Μακρύνειας της ΠΕΑΕΑ.

Ηδη την έκθεση που είναι αφιερωμένη στα 60 χρόνια της ΕΠΟΝ και πραγματοποιείται, όλες τις μέρες, στο χώρο των εκδηλώσεων του Δήμου Θέρμου, επισκέφτηκαν εκατοντάδες κάτοικοι και παραθεριστές στο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org