Τρίτη 19 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκπτώσεις για τους τουρίστες

Με ιδιαίτερο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης της Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού προτίθεται αντιμετωπίσει το υπουργείο Ανάπτυξης το πλήγμα που δέχεται ο τουρισμός του νησιού μετά το σεισμό της 14ης Αυγούστου, το οποίο εστιάζεται κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό λόγω της ιδιαιτερότητάς του ως νησιού που συνδέεται οδικώς με την ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό είπε χτες ο υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για θέματα Τουρισμού Δ. Γεωργακόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ίδιος ανέφερε ότι από τη μεριά της κυβέρνησης υπάρχει πρόθεση να μετατεθούν για αργότερα οι ημερομηνίες εκτέλεσης των υποχρεώσεων των επιχειρηματιών της Λευκάδας.

Ο Δ. Γεωργακόπουλος ανέφερε ότι τα μηνύματα που φτάνουν από τους τουριστικούς πράκτορες δεν αποτυπώνουν μέχρι στιγμής ακυρώσεις από τουρίστες του εξωτερικού, οι οποίες - σύμφωνα με τον ίδιο - εάν υπάρξουν θα είναι μεμονωμένες.

Από τη μεριά τους οι ξενοδόχοι του νησιού ετοιμάζουν προσφορές που απευθύνονται κυρίως σε Ελληνες τουρίστες. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, η εικόνα που φάνηκε να σχηματίζεται την πρώτη ημέρα μετά το σεισμό με τις πληρότητες των ξενοδοχείων να πέφτουν ραγδαία, άρχισε την επομένη κιόλας να ανατρέπεται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ