Κυριακή 6 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην τελική ευθεία η λαχειοφόρος για τον «902»

Στόχος, μέχρι τις 10 Ιούλη, που είναι η τελευταία μέρα επιστροφής, να έχουν πουληθεί όλοι οι λαχνοί

Στις τελευταίες μέρες βρίσκεται η μεγάλη λαχειοφόρος αγορά του «902» για την οικονομική ενίσχυση και την παραπέρα ανάπτυξη του σταθμού, το στοίχημα για κάθε εργαζόμενο που επιλέγει το δρόμο της αντίστασης και που με τη συνδρομή του μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της τηλεόρασης που παρουσιάζει την αλήθεια του λαού, να ισχυροποιήσει την άλλη φωνή στην ενημέρωση.

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ώστε να διατεθούν όλοι οι λαχνοί και ο «902» να καταφέρει το ποιοτικό άλμα την επόμενη περίοδο, ώστε να αποτελεί μια όαση στην έρημο της τηλεοπτικής παραπλάνησης που επιβάλλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί των μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεπιχειρηματιών.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ δηλώνουν ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις και πως δε θα επιστρέψουν ούτε ένα λαχνό στις 10 Ιούλη που είναι η τελευταία μέρα συγκέντρωσης όσων δεν πουληθούν. Εντείνουν, λοιπόν, τη δράση τους σ' όλη την Ελλάδα, ώστε να «μην υπάρχουν επιστροφές, και ο "902" να πάρει τη θέση που του αξίζει», «να δυναμώσουμε το δικό μας σταθμό».

Ο σταθμός δίνει καθημερινά τη μάχη με άνισα μέσα και είναι υπόθεση όλων μας, του εργάτη, του υπάλληλου, του επαγγελματία, του αγρότη, του πνευματικού ανθρώπου, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, και στην τελική ευθεία, για την ανάπτυξη του σταθμού.

Η επιτυχία της λαχειοφόρου θα είναι επιτυχία των ανθρώπων του μόχθου, αφού θα ενισχυθεί το φωτεινό παράδειγμα, που αποτελεί ο «902 TV», σε ένα τηλεοπτικό τοπίο το οποίο αποκρύπτει τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Η ανάπτυξη του σταθμού προκύπτει ακριβώς από την υπαρκτή ανάγκη του λαού «για καλύτερη ενημέρωση, για βαθύτερη έρευνα και παρουσίαση με εικόνα, των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη χώρα μας. Τη δυνατότητα παρουσίασης, ζωντανά, των αγώνων των εργαζομένων, της νεολαίας και όλου του λαού από το Λεκανοπέδιο, αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα.

Την ανάδειξη στοιχείων της λαϊκής μας παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και της σημερινής πολιτιστικής δημιουργίας, ερασιτεχνικής και επαγγελματικής. Την προβολή μορφωτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων με σεβασμό στον πολιτισμό και την κουλτούρα του λαού μας, την ανάδειξη του λαϊκού αθλητισμού», όπως έχει επισημάνει εξαρχής, η ΚΟΒ του «902».

Το λαχνό ενίσχυσης του «902» μπορείτε να τον βρείτε στα γραφεία του «902» (Ηρακλείου 145), στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή», στα γραφεία του «Ριζοσπάστη» (Σόλωνος 130 και Θεμιστοκλέους) και σε όλα τα γραφεία των ΚΟΒ του ΚΚΕ σ' όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του «902», τηλ.210-2592802, 210-2592902.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ