Σάββατο 26 Απρίλη 2003 - Κυριακή 27 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπόθεση όλων η επιτυχία της λαχειοφόρου του «902»

Ενα στοίχημα που προκαλεί κάθε μέλος και φίλο του ΚΚΕ να το κερδίσει, ένα στόχο που αξίζει να τον παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να καταβάλουμε τη συλλογική και ατομική προσπάθεια που απαιτείται για την επίτευξή του, αποτελεί η τρίμηνη (Απρίλης - Ιούνης) λαχειοφόρος αγορά, που διοργανώνει η ΚΟΒ του «902», με πολλά και πλούσια δώρα, για την οικονομική ενίσχυση του σταθμού και την παραπέρα ανάπτυξή του.

Η επιτυχία της λαχειοφόρου θα εκφραστεί πρακτικά με την αναβάθμιση του σταθμού, εφοδιάζοντάς τον με περισσότερα όπλα στη μάχη που δίνει καθημερινά για την προβολή των γεγονότων από τη σκοπιά των λαϊκών και εργατικών συμφερόντων. Η επιτυχία της μπορεί και θα ενδυναμώσει την αχτίδα φωτός που αποτελεί ο «902» TV στο συνολικότερο τηλεοπτικό σκοταδισμό, σε ένα τηλεοπτικό τοπίο από το οποίο προκλητικά εξοβελίζεται οτιδήποτε αφορά στην εργατική λαϊκή οικογένεια, ενώ αποσιωπάται ή διαστρεβλώνεται κάθε διαφορετική, από την κρατούσα, αντίληψη και θεώρηση των πραγμάτων.

Ακριβώς γι' αυτό, η επιτυχία της λαχειοφόρου είναι υπόθεση κάθε εργαζόμενου, κάθε ανθρώπου του μόχθου, γιατί θα ενισχύσει ένα βήμα προβολής των δικών τους προβλημάτων, αγωνιών, αιτημάτων. Σ' αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απευθυνθούμε μαζικά, διευκρινίζοντάς τους πως η συμβολή τους θα δώσει δύναμη στη δική τους φωνή και στους αγώνες τους. Αλλωστε, η ανάπτυξη του σταθμού προκύπτει ακριβώς από την υπαρκτή για τους εργαζόμενους και το λαό ανάγκη «για καλύτερη ενημέρωση, για βαθύτερη έρευνα και παρουσίαση με εικόνα, των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη χώρα μας. Τη δυνατότητα παρουσίασης, ζωντανά, των αγώνων των εργαζομένων, της νεολαίας και όλου του λαού από το Λεκανοπέδιο, αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα. Την ανάδειξη στοιχείων της λαϊκής μας παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και της σημερινής πολιτιστικής δημιουργίας, ερασιτεχνικής και επαγγελματικής. Την προβολή μορφωτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων με σεβασμό στον πολιτισμό και την κουλτούρα του λαού μας. Την ανάδειξη του λαϊκού αθλητισμού», όπως επισημαίνει, σε ανακοίνωσή της, η ΚΟΒ του «902», η οποία με τη βεβαιότητα ότι θα βρει ανταπόκριση και απήχηση, απευθύνεται στον εργάτη, στον υπάλληλο, στον επαγγελματία, στον αγρότη, στον πνευματικό άνθρωπο, σε κάθε συνειδητό εργαζόμενο, που είναι ικανός να εκτιμήσει τη μεγάλη αξία της ανάπτυξης της τηλεόρασης του «902», της ύπαρξης μιας άλλης φωνής, της παρουσίασης ζωντανά της αλήθειας των εργαζομένων και του λαού.


Το λαχνό ενίσχυσης του «902» μπορείτε να τον βρείτε στα γραφεία του «902» (Ηρακλείου 145), στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή», στα γραφεία του «Ριζοσπάστη» (Πανεπιστημίου 58) και σε όλα τα γραφεία των ΚΟΒ του ΚΚΕ σ' όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του «902», τηλ.210-2592802, 210-2592902.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ