Τρίτη 13 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Πρόγραμμα δραστηριότητας

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που έχει ξεκινήσει για την ισχυροποίηση του Κόμματος, αυτή την εβδομάδα διοργανώνει:

  • Σήμερα, 13/5 στην Ανάληψη Δραπετσώνας, στις 7.30 μ.μ. στο Α΄ ΚΑΠΗ, συγκέντρωση με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Αύριο, 14/5 σύσκεψη της ΚΟ Ναυπηγοεπισκευστικής Ζώνης στα γραφεία της ΚΟΠ, στις 7.00 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, γραμματέα της ΚΟ Πειραιά και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.
  • Αύριο, 14/5 περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Γκατζή, στη Σαλαμίνα και συνάντηση με τους φορείς του νησιού για τα τοπικά προβλήματα.
  • Αύριο, 14/5 συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΠ του ΚΚΕ - μπροστά στη Σύνοδο των Υπουργών Ναυτιλίας - στις 12.30, στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 111), με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πολιτικής της ΕΕ στους εργαζόμενους στη Ναυτιλία, στη Ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και στα Λιμάνια. Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».
  • Στις 15/5 στον Αγ. Παντελεήμονα - Καστράκι Δραπετσώνας, συγκέντρωση στο Δημαρχείο στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ