Τρίτη 13 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ «ΣΙΣΣΕΡ ΠΑΛΚΟ»
Την ίδια ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ μοιραζόμαστε...

Με τις εργάτριες της «Σίσσερ Πάλκο» συναντήθηκε χτες η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο από το ΠΑΜΕ. Στάση εργασίας και συγκέντρωση μεθαύριο σ' όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Αθήνα

Σε μια συζήτηση την οποία είχαν απαγορέψει αρκετές φορές μέχρι τώρα οι ιδιοκτήτες της «Σίσσερ» και που τελικά έγινε χτες, η Αλέκα Παπαρήγα απευθυνόμενη στις υπό απόλυση εργαζόμενες επισήμανε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουν να τις ξεμοναχιάσουν. Οτι πρέπει να δώσουν ενωμένες με όλο τον κλάδο τη μάχη. Να γνωρίζουν ότι σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι για το κλείσιμο εργοστασίων, ότι γι' αυτό ευθύνεται το κυνήγι του κέρδους κι ότι συνυπεύθυνες για το κλείσιμο της «Σίσσερ» είναι και η κυβέρνηση και η ΕΕ που νομιμοποιούν αυτό το κυνήγι. Να γνωρίζουν ότι για το ΚΚΕ τίποτα απ' όλα όσα γίνονται σε βάρος των εργατών δε νομιμοποιείται κι ότι μόνος νόμος είναι το συμφέρον του εργάτη.

Σ' αυτό το φόντο αποκτά ξεχωριστή σημασία το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο, Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα στο Γκάζι (Πειραιώς και Ερμού), ενώ για μεθαύριο Πέμπτη, η Ομοσπονδία έχει κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας σ' όλες τις επιχειρήσεις.


ΣΕΛ.  10   -   13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ