Σάββατο 19 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
  • Η ΑΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί τα μέλη της, τους φίλους και οπαδούς της σε συγκέντρωση ενόψει των εκλογών, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Φίλιππος», με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντή του «Ριζοσπάστη».
  • Αύριο Κυριακή ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στην εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Χολαργού του Κόμματος, στις 10.30 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου.
  • Επίσης, αύριο Κυριακή ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο «Γαβριήλ» στο Αιάντειο, στις 11 το πρωί. Τη Δευτέρα ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ, στα γραφεία της (Λ. Ειρήνης 73) στις 7 μ.μ.
  • Τη Δευτέρα ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση, που διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Θριασίου - Μεγαρίδος της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας.
  • Την Τετάρτη, 23/2, ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα είναι ο εισηγητής σύσκεψης επιστημόνων που διοργανώνει η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών, Κάνιγγος 27. Το θέμα της σύσκεψης είναι: «Πολιτικές εξελίξεις και εκλογές. Η συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου. Η πρόταση πολιτικής διεξόδου του ΚΚΕ».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ