Τρίτη 9 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΗΝΑΣ «ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Συζήτηση για την αγωνιστική δράση

Συζήτηση με θέμα «Ενα χρόνο μετά τη Γένοβα. Συμπεράσματα - στόχοι και δράση ενόψει της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ, τον Ιούνη του 2003 στη Θεσσαλονίκη» οργανώνει η Επιτροπή Αθήνας «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στις 24 του Ιούλη στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52-54) και ώρα 6.30 το απόγευμα.

Η συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη του φιλειρηνικού, αντιιμπεριαλιστικού κινήματος και με στόχο την αγωνιστική υποδοχή της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, όπου θα δρομολογηθούν νέα αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος των λαών, των χωρών της ΕΕ, των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της καπιταλιστικής οικονομίας. Νέα μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, τους ΕΒΕ.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή υπογραμμίζει: «Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η Θεσσαλονίκη, τον Ιούνη του 2003, να αποτελέσει σταθμό στην ανάπτυξη του φιλειρηνικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ