Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 69
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΑΝΙΑ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ 1-1
Δίκαιη μοιρασιά

Ο σκόρερ της Σενεγάλης (αριστερά) Ντιάο

Sportidea

Ο σκόρερ της Σενεγάλης (αριστερά) Ντιάο
Βαθμούς, τέρματα, ημίχρονα και την πρώτη θέση μοιράστηκαν Δανία και Σενεγάλη. Στην 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 και πλέον οδηγούν τη βαθμολογία με 4 βαθμούς. Οι Σκανδιναβοί και οι Σενεγαλέζοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα αποσπώντας την ισοπαλία που τελικά ήταν ικανοποιητική και για τους δύο. Η αποστολή των Δανών δεν ήταν εύκολη καθώς καρδιοχτύπησαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους που κράτησε σχεδόν ένα ημίχρονο, αλλά τους είδαν να αγωνίζονται με ένα παίκτη λιγότερο, γεγονός που τους καθησύχασε κάπως.

Οι Σκανδιναβοί μπήκαν αποφασισμένοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους σε αυτό τον όμιλο και προσπάθησαν να πάρουν πρώτοι το προβάδισμα στο σκορ. Οντας καλύτεροι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν στο 15' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τόμασον αλλά από εκεί πέρα, με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις, δεν απείλησαν την εστία των αντιπάλων τους.

Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε άρδην με τους Αφρικανούς να περνούν στην αντεπίθεση και να ισοφαρίζουν στο 52' με τον Ντιάο που πήρε ρεβάνς για το πέναλτι που υπέπεσε. Οι παίκτες του Μπρούνο Μετσού συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Ομως, στο 80', ο σκόρερ της Σενεγάλης, πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ρένε Χένρικσεν.

ΔΑΝΙΑ: Σόρενσεν, Χέλβεγκ, Χένρικσεν, Λάουρσεν, Χάιντζε, Ρόμενταλ (64' Λόβενκραντς), Γκράβεσεν (62' Πούλσεν), Τόφτινγκ, Γκρόνκιερ (50' Γιόργκενσεν), Σαντ, Τόμασον.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Σίλβα, Νταφ, Ντιατά, Πάπε Σαρ (46' Ανρί Καμαρά), Μαλίκ Ντιόπ, Κολί, Φαντίγκα, Ντιάο, Μπούμπα Ντιόπ, Μούσα Ντιαγιέ (46' Σουλεϊμάν Καμαρά, 83' Χαμπίμπ Μπεγιέ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ