Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 69
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 1-0
Νίκη βάλσαμο

Πολύτιμη με 1-0 νίκη, που της επιτρέπει να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά στον 5ο όμιλο στον επερχόμενο αγώνα με τη Γερμανία, πήρε χτες η Εθνική ομάδα του Καμερούν κόντρα στη Σαουδική Αραβία. Μπορεί οι Αφρικανοί να περίμεναν ότι στο στάδιο «Σαϊτάμα» θα περνούσαν ένα ευχάριστο απόγευμα, ωστόσο τα γεγονότα τους διέψευσαν. Οι Σαουδάραβες ναι μεν έδειξαν ότι έχουν αρκετά προβλήματα και κενά στον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά φάνηκαν μεταμορφωμένοι συγκριτικά με την πρεμιέρα τους έναντι των «πάντσερ». Η ομάδα του Βίνφριντ Σέφερ δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που κινδύνεψε να δεχτεί γκολ, κάτι που φανέρωσε τα αμυντικά της κενά. Ωστόσο, το Καμερούν κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς μετά το τέρμα που πέτυχε με πλασέ ο Ετό (65') και να αναρριχηθεί στην κορυφή του ομίλου μαζί με τους Γερμανούς.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Μπουκάρ, Τσάτο, Γουόμε (84' Νιάνκα), Σονγκ, Καλά, Γκέρεμι, Λαουρέν, Βίβιεν Φόρε, Νγκόμε Κόμε (46' Ολέμπε), Ετό Φιλς, Μπομά (74' Ντιέφι).

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλ Ντεαγιέα, Αλ Τζαχανί, Τουκάρ, Σαλαϊμάν (72' Αλ Ντοσαρί Γκαμάν), Φουζί, Σουλαϊμανί, Αλ Σαχρανί, Αλ Χατράν (86' Νουρ), Αλ Ουακέντρ, Αλ Τεμιάτ, Αλ Ντοσαρί Ομπαϊντ (36' Αλ Γιαμί).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ