Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 68
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγώνας δρόμου για Ριζούπολη

«Αγώνας δρόμου» ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο να φτιάξουν τη Ριζούπολη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν όχι μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, οι διοικούντες της ΠΑΕ, έχουν ως έτοιμη λύση το «ΓΣΠ» και θα τη χρησιμοποιήσουν μόνο στην περίπτωση κατά την οποία το γήπεδο του Απόλλωνα δεν είναι έτοιμο ή δεν έχει τις προδιαγραφές που χρειάζεται η ΟΥΕΦΑ για να δώσει την έγκρισή της.

Σε ό,τι αφορά το κλιμάκιο της Συνομοσπονδίας που θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 13 του Ιούνη, αναμένεται να μην περάσει από τη Ριζούπολη και να επιθεωρήσει μόνο το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Από την άλλη, η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να καθυστερήσει κάπως την παρουσίαση των μακετών του γηπέδου έτσι ώστε το δεύτερο κλιμάκιο να δει τα πάντα έτοιμα.

Τέλος, όλα όσα αφορούν τις μεταγραφές και τα πιο σημαντικά στην ομάδα του Πειραιά, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από τη Δευτέρα οπότε θα έχουν επιστρέψει τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, όσο και ο προπονητής Τάκης Λεμονής στην Αθήνα. Εχουν ήδη ακουστεί τα πρώτα ονόματα, οι περιπτώσεις των οποίων εξετάζονται σοβαρά. Ενας από αυτούς είναι και ο Γιούρι Νικιφόροφ. Ο Λεμονής είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις προσπάθειες τού παίκτη στο Μουντιάλ, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Ισμαέλ που αγωνίζεται στη Λανς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ