Σάββατο 11 Μάη 2024 - Κυριακή 12 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Και τώρα μάχη με το ψηφοδέλτιο! Να φτάσει παντού!

Την Κυριακή τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου στο Σύνταγμα. Θα παραβρεθεί ο Δ. Κουτσούμπας και θα χαιρετίσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος

Εξόρμηση έξω από τα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ
Εξόρμηση έξω από τα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ
Την θέση τους παίρνουν, ενόψει ευρωεκλογών, τα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ σε κεντρικά σημεία των δήμων, σημεία αναφοράς του μεγάλου πολιτικού ανοίγματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την Κυριακή θα γίνουν τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού περιπτέρου στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων και Ερμού), στις 7.30 μ.μ. Θα παραβρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα χαιρετίσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.

Αυτές οι «κόκκινες γωνιές» θα γίνουν τις επόμενες μέρες το επίκεντρο των εξορμήσεων, των περιοδειών, της επαφής με τον κόσμο. Αλλά και για τη μάχη του ψηφοδελτίου, που βρίσκεται ήδη στα χέρια των μελών και των φίλων του Κόμματος και κατά χιλιάδες μοιράζεται από χέρι σε χέρι, με στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, αυτή η μάχη έχει τώρα ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Από την πλατύτερη δυνατή διακίνηση του ψηφοδελτίου μπορούν να κριθούν πολλά. Γι' αυτό το αγωνιστικό, μαχητικό, κόκκινο ψηφοδέλτιο της ελπίδας και της αισιοδοξίας πρέπει να φτάσει παντού! Στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές, σε χιλιάδες χέρια.

Σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, βιοπαλαιστές, γυναίκες και νέους των λαϊκών στρωμάτων, τους οποίους άλλωστε εκφράζει και η ίδια η σύσταση του ψηφοδελτίου. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι πρωτοπόροι αγωνιστές, ο καθένας στον τομέα και στον χώρο του, που «εξαρτιούνται» μονάχα από τα λαϊκά συμφέροντα και δεν τους «κρατάνε» το σύστημα, οι επιχειρηματικοί όμιλοι και τα λόμπι.

Ενα νέο γιγαντοπανό για τις ευρωεκλογές στολίζει την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Ενα νέο γιγαντοπανό για τις ευρωεκλογές στολίζει την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Τη μάχη των τελευταίων ημερών, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, έχει σημασία να τη δώσουμε χωρίς να λείπει κανείς! Κυρίως οι χιλιάδες οπαδοί και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, αυτή η τεράστια δύναμη που μπορεί να πολλαπλασιάσει τον κύκλο στον οποίο φτάνει η φωνή του Κόμματος, το κάλεσμα για μεγαλύτερη ενίσχυσή του στις ευρωεκλογές.

Απευθυνόμαστε λοιπόν με το ψηφοδέλτιο σε όλους αυτούς που καταλαβαίνουν την ανάγκη να βγει ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ, επειδή έτσι θα είναι πιο δυνατός ο λαός. Σ' αυτούς που πρόσφατα έκαναν το βήμα, στήριξαν το ΚΚΕ και σήμερα αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι από την επιλογή τους.

Στους χιλιάδες που συμπορεύονται με το ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας, στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, στους μεγάλους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες, σε κινητοποιήσεις για σοβαρά ζητήματα στα σχολεία, στην Υγεία, στην Πρόνοια. Στους αγώνες για αποζημιώσεις και πλήρη αποκατάσταση από τις πλημμύρες και τις άλλες καταστροφές.

Απευθυνόμαστε στους πολλούς και τις πολλές που το σκέφτονται και θέλουν ένα παραπάνω τσίγκλισμα για να το κάνουν πράξη, να ρίξουν το κόκκινο ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Η μάχη αυτή του ψηφοδελτίου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς η αποσιώπηση των θέσεων και της δραστηριότητας του ΚΚΕ «βγάζει μάτι», σε αντίθεση με τις «κοκορομαχίες» των κομμάτων που εξωραΐζουν την ΕΕ, στηρίζουν και υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική της.

Δεν αφήνουμε λοιπόν ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα να πάει χαμένη! Με τα ψηφοδέλτια στις συσκέψεις και τις συγκεντρώσεις, στις περιοδείες και τις εξορμήσεις, σπίτι το σπίτι, χώρο τον χώρο δουλειάς, πρωτοστατούμε για να φτάσει το ΚΚΕ ακόμη πιο ψηλά. Για να σταλθεί πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης με πιο δυνατό ΚΚΕ!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εξαντλούμε όλα τα περιθώρια με το ψηφοδέλτιο στο χέρι(2019-06-29 00:00:00.0)
Με τα ψηφοδέλτια στο χέρι, κάνουμε τη νύχτα μέρα για την ενίσχυση του ΚΚΕ(2015-01-17 00:00:00.0)
Με τα ψηφοδέλτια στο χέρι, κάνουμε τη νύχτα μέρα για την ενίσχυση του ΚΚΕ(2015-01-17 00:00:00.0)
Στη μάχη με το ψηφοδέλτιο με πείσμα και αυταπάρνηση(2012-06-10 00:00:00.0)
Ισχυρό ΚΚΕ - Αντεπίθεση λαέ(2009-06-05 00:00:00.0)
Με αποφασιστικότητα και τα ψηφοδέλτια στο χέρι απευθύνονται παντού(2009-06-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ