Σάββατο 11 Μάη 2024 - Κυριακή 12 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σάββατο 11 Μάη

-- Στις 12 μ. ο Γιώργος Κεντρωτής στο cafe «Πέτρινο» (Δερβενακίων 37) στη Νεμέα στις 12 μ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Κοζάνη, σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, ο Δήμος Κουμπούρης και η Τίνα Κουζιάκη.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου Αττικής καλούν σε συζήτηση για την πολύμορφη βία σε βάρος των γυναικών, στο cafe «Ποδήλατο» (Μαικήνα 69, Ιλίσια), με την Βικτωρία Κούτση.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο Πεντάλοφο με ομιλία της Βάνας Πατρινού.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Συκουρίου Λάρισας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στην Οσσα, με τον Ρίζο Μαρούδα.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο πάρκο «Ξαρχάκος» στη Θεσσαλονίκη, στο φεστιβάλ των Κλαδικών Οργανώσεων της ΚΝΕ, ο Γιώργος Στεφανάκης.

Κυριακή 12 Μάη

-- Στις 12.30 μ.μ. στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, στο κατάστημα «Καραλής», εκδήλωση για την αντιπλημμυρική προστασία, με τον Κώστα Παπαδάκη.

-- Στις 10 π.μ. οι ΚΟ Ηλιούπολης Αττικής πραγματοποιούν συζήτηση με γονείς στο cafe «Γουικέντ» (πλατεία Ανεξαρτησίας 17), με την Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 11 π.μ. σύσκεψη στον Λουδία Θεσσαλονίκης με τον Κώστα Ιντζέ.

-- Στις 11.30 π.μ. συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στα Σέρβια Κοζάνης, με την Τίνα Κουζιάκη.

-- Στις 12.30 μ.μ. συγκέντρωση της ΚΟΒ Γόννων Λάρισας στην κεντρική πλατεία, με τον Ρίζο Μαρούδα.

-- Στις 7 μ.μ. οι Οργανώσεις Κω του ΚΚΕ καλούν στο Χάνι, με τον Ανέστη Τσουκαράκη.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Πάλαιρο η Βάνα Πατρινού. Θα μιλήσει επίσης ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος.

Δευτέρα 13 Μάη

-- Στις 7 μ.μ η ΚΟ Ταύρου διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στην περιοχή Περιβόλια (Τερψιχόρης και Υδρας), με την Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Σε συγκέντρωση της ΤΕ Αχαΐας στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας των Προσφυγικών της Πάτρας θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα χαιρετίσουν ο Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και η Αναστασία Τογιοπούλου, αντιδήμαρχος Πατρέων.

-- Σε συγκέντρωση της ΤΕ Ζακύνθου στην πλατεία του Αγίου Κήρυκα στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσουν ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ, και η Κατερίνα Δεμέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη σε αίθουσα του Τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ (Εξαδακτύλου 8 και Μακρυγιάννη), η Ελένη Γερασιμίδου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νεάπολη, στο γήπεδο Στρεμπενιώτη, σε εκδήλωση για τον αθλητισμό, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο «Habit cafe» (Ν. Ζέρβα 10) η Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο Τάσος Τόκας σε εκδήλωση της ΤΕ Ιωαννίνων με θέμα «Τα δικαιώματα των γυναικών δεν χωράνε στα δεσμά της ΕΕ των πολέμων και των επιχειρηματικών ομίλων».

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Ανάβρα Καρδίτσας οι Βασίλης Μπέλλος και Πόπη Μπούτα. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάβρας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Νίκος Αγγελίδης σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων στην πλατεία Ευδήλου.

Τρίτη 14 Μάη

-- Στις 11 π.μ. στη Λάρισα, σε συγκέντρωση στο εμπορικό επιμελητήριο, ο Δήμος Κουμπούρης.

-- Στις 11.30 π.μ. ο Ρίζος Μαρούδας σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟΒ Φαρσάλων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Τρίκαλα ο Βασίλης Μπέλλος, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη.

Τετάρτη 15 Μάη

-- Η ΤΕ Μαγνησίας πραγματοποιεί εκδήλωση στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Βόλου, με θέμα «ΕΕ - Αντιπλημμυρική προστασία - Νερό, μύθοι και πραγματικότητα». Θα μιλήσουν οι Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και Βασίλης Μπέλλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

-- Στη 1 μ.μ. οι ΚΟΒ Καλλιτεχνών, Επισιτισμού και Φαρμάκου Λάρισας καλούν σε εκδήλωση στο cafe «Μικρός Κόσμος», με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά. Θα ακολουθήσει γλέντι.

Πέμπτη 16 Μάη

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Παλαμά Καρδίτσας, θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, και η Πόπη Μπούτα.

-- Στις 7.30 η ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Νεάπολης με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ