Σάββατο 16 Μάρτη 2024 - Κυριακή 17 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΒΑΛΑΣ
Να ακυρωθεί η συναυλία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ

Να ακυρωθεί η συναυλία με τη χορωδία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ, που διοργανώνει ο δήμος στις 25 Μάρτη, με τη στήριξη και συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, ζητά η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Καβάλας και καλεί να οριστεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το θέμα.

Καταγγέλλει τη διοίκηση του δήμου ότι δίνει βήμα στον πιο δολοφονικό στρατό του πλανήτη να «ξεπλυθεί» μέσω του πολιτισμού. Επιχειρείται να αναδειχτεί η δήθεν καλλιτεχνική προσφορά του για να κρυφτούν τα δεκάδες εγκλήματά του σε όλο τον κόσμο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» σημειώνει επίσης: «Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός πως η συναυλία προγραμματίζεται για τις 25 Μάρτη, το μήνυμα της οποίας είναι επίκαιρο σήμερα όσο ποτέ: Ο λαός μπορεί να σαρώσει τη μοιρολατρία, μπορεί να επιβάλει το δίκιο του, αν το θελήσει και δράσει. Αλλά και γιατί εκείνες τις μέρες συμπληρώνονται 25 χρόνια από τη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ενάντια στην οποία ξεσηκώθηκε μαζικά ο ελληνικός λαός».

Τέλος, καλεί τον λαό της Καβάλας να εκφράσει την αντίθεσή του στην παρουσία των γερακιών του πολέμου στην περιοχή που έρχονται με το μανδύα του πολιτισμού και της μουσικής και κάθε μαζικό λαϊκό φορέα να αντιδράσει σε αυτήν την απαράδεκτη επιδίωξη, κάνοντας καθαρό ότι είναι ανεπιθύμητοι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο λαός θα χαλάσει τη φιέστα που στήνεται για να «ξεπλυθεί» ο στρατός των ΗΠΑ!(2024-03-21 00:00:00.0)
Με το ΚΚΕ στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Για τον σοσιαλισμό!(2022-06-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ