Σάββατο 16 Μάρτη 2024 - Κυριακή 17 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΧΑΪΑΣ & ΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Τιμούν τον κομμουνιστή ήρωα Νίκο Μπελογιάννη

Εκδηλώσεις τιμής για τον κομμουνιστή ήρωα Νίκο Μπελογιάννη θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 31 και την Κυριακή 31 Μάρτη, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ηλεία και την Αχαΐα αντίστοιχα. Στην Ηλεία, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα (6.30 μ.μ.), ενώ θα προηγηθούν επισκέψεις των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ στο ομώνυμο μουσείο στην πόλη.

Στην Αχαΐα, θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Παντοκράτορος της Ανω Πόλης της Πάτρας (11 π.μ.). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του δήμου Πατρέων με το Μουσικό Συγκρότημα της ΚΝΕ, όπως και η Θεατρική Ομάδα της Οργάνωσης.

Στην Πάτρα, από το Σάββατο 23 έως το Σάββατο 30 Μάρτη θα λειτουργήσουν δύο εκθέσεις αρχειακού υλικού: Η πρώτη στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» (Κανακάρη 159), και η δεύτερη, που αφορά την παρουσία και ζωή του Νίκου Μπελογιάννη στην πόλη, στην πλατεία Παντοκράτορος.

Εξάλλου, επίσκεψη στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα και στον χώρο του μνημείου του στην πόλη θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 24 Μάρτη ο Μαθητικός Τομέας Πάτρας της ΚΝΕ, με αναχώρηση στις 9 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ