Σάββατο 16 Μάρτη 2024 - Κυριακή 17 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχαιρετισμός στην συντρόφισσα Ειρήνη Λεωτσάκου

Με μεγάλη θλίψη, η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ αποχαιρετά την συντρόφισσα Ειρήνη Λεωτσάκου, που «έφυγε» πριν από λίγες από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών. Μέλος οικογένειας αγωνιστών, η συντρόφισσα Ειρήνη πήρε τη δική της ξεχωριστή θέση, όπου διακρινόταν για τη μαχητικότητά της, την πίστη της στα ιδανικά του ΚΚΕ, που υπηρέτησε για πάνω από 4 δεκαετίες μέσω των ΚΟ του Ε' Διαμερίσματος Πειραιά.

Στην εσωκομματική κρίση την περίοδο '89 - '91 κράτησε αταλάντευτη στάση, υπερασπιζόμενη τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του ΚΚΕ. Η συντρόφισσα είχε σταθερή έννοια για τη μελέτη και διακίνηση του «Ριζοσπάστη» και ήταν πάντα παρούσα σε όλες τις πρωτοβουλίες του Κόμματος για όσο της το επέτρεπαν οι δυνάμεις της. «Τη θυμόμαστε πάντα γελαστή και αισιόδοξη με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τους νεότερους συντρόφους, ειδικά τα μέλη της ΚΝΕ. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της, Θωμά, Παναγιώτη και Γιώργο», καταλήγει η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά. Τα μέλη της προσφέρουν στη μνήμη της συντρόφισσας Ειρήνης 220 ευρώ.

  • Στη μνήμη της μητέρας μας Λεωτσάκου Ειρήνης, που για πάνω από 4 δεκαετίες τίμησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά.

Τα παιδιά της

Θωμάς, Παναγιώτης, Γιώργος


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ