Σάββατο 17 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 18 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ - ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ»

Εκδήλωση - συζήτηση της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ με τίτλο «Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους - οι θέσεις του ΚΚΕ», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί. Εγιναν πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις, με διάχυτη την αγωνία των συμμετεχόντων για το παρόν και το μέλλον του δημόσιου συστήματος Υγείας, αλλά και την αποφασιστικότητα συνέχισης της πάλης για τη διεκδίκηση υπερώριμων αιτημάτων των υγειονομικών και του λαού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σ. Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ, ο Τ. Δημουλάς, μέλος της ΚΕ, ο Μ. Συντυχάκης, βουλευτής Ηρακλείου του Κόμματος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλ. Μαρινάκης και Ν. Μανουσάκης, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι δήμων της Κρήτης, ενώ τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Αν. Κοκοσάλης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων, ενώσεων και άλλων φορέων του χώρου της Υγείας στην Κρήτη και αρκετοί έστειλαν ή παρέδωσαν αναλυτικά υπομνήματα με τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου παραβρέθηκαν η Μαρία Λαγουδάκη, διευθύντρια οικονομικού, ο διευθυντής της Οφθαλμιατρικής και πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Μ. Τσιλιμπάρης, ο Χ. Τσατσάκης, διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας, και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής, Β. Ζάχαρης.

Παρεμβάσεις στην εκδήλωση έγιναν απ' τους Δ. Βρύσαλη, νοσηλευτή, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, Μ. Μενεγάκη, νοσηλευτή, πρόεδρο της Ενωσης Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Πέλα Νεονάκη, παιδίατρο, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γιατρών Ρεθύμνου, Γ. Μανουσάκη, νοσηλευτή, πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, Λαμπρινή Πίττακα, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Υγείας Κρήτης, επικουρική καθαρίστρια στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, Σταυρούλα Φουντά, ψυχολόγο, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και εκπρόσωπο του Παραρτήματος Κρήτης, και Ρίτσα Παπαδοπούλου, παιδίατρο, διευθύντρια ΕΣΥ, πρόεδρο της Παιδιατρικής Εταιρείας Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ