Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Υπάρχει άλλος δρόμος, με την αποφασιστική ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Με μαζικότητα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο

Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων, βιοπαλαιστών αγροτών, λαϊκού κόσμου κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Αγρίνιο, με ομιλίες των Σωτήρη Παρίση, υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, και Τίμου Παπανικολάου, υποψήφιου δημάρχου.

Μπροστά στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή, ο Σωτήρης Παρίσης ανέφερε: «Στις 8 του Οκτώβρη ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, να κάνει την πραγματική διαφορά». Ακόμα, στάθηκε στα ζητήματα της ανάπτυξης και στις θέσεις που προβάλλει η σημερινή περιφερειακή αρχή, αλλά και οι συνδυασμοί των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας: «Λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ ο κ. Φαρμάκης της ΝΔ ότι η Δυτική Ελλάδα αλλάζει, ότι απορροφήθηκαν τα περισσότερα κονδύλια ΕΣΠΑ. Ομως, για ποιον αλλάζει σήμερα η Δυτική Ελλάδα; Ποιον υπηρετούν σήμερα οι επενδύσεις που λένε κάθε μέρα; Ποιον υπηρετεί η ανάπτυξη που κλίνουν όλοι σε όλες τις πτώσεις, κάθε μέρα, όπου σταθούν και όπου βρεθούν;». Και πρόσθεσε: «Στην Αιτωλοακαρνανία υπάρχουν σήμερα τρία μεγάλα φράγματα του Αχελώου που είναι από τα πιο παλιά της Ελλάδας, κατασκευασμένα τη δεκαετία του '60, για τα οποία δεν λέει κανείς τους κουβέντα. Ολοι γνωρίζουν ότι δεν έχει γίνει από τότε καμία συντήρηση, κανένας έλεγχος στατικότητας ή σεισμικής επάρκειας. Σκεφτείτε, τι έχει να γίνει αν σπάσει σήμερα ένα τέτοιο φράγμα ή αν υπερχειλίσει».

Αποκάλυψε και τη συμφωνία των άλλων δυνάμεων, λέγοντας: «Για να μην αδικούμε τον κ. Φαρμάκη της ΝΔ, σε όλο αυτό δεν ήταν μόνος του ούτε πρωτοτύπησε. Συνέχισε από εκεί ακριβώς που το άφησε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Κατσιφάρα και ταυτόχρονα την 4ετία που πέρασε είχε την απόλυτη συμφωνία και στήριξη όλων των δυνάμεων της "αντιπολίτευσης", πλην των εκλεγμένων της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Ολοι μαζί ψήφιζαν τους αντιλαϊκούς προϋπολογισμούς, στήριξαν ένα κράτος άκρως εχθρικό απέναντι στον λαό που κάθε χειμώνα μάς πνίγει και κάθε καλοκαίρι μάς καίει. Στήριξαν όλοι μαζί την πολιτική της "απελευθέρωσης" της Ενέργειας που εκτόξευσε την ενεργειακή φτώχεια του λαού μας. Εδωσαν απλόχερα εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες της κερδοφορίας μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων και ψίχουλα για τις ανάγκες των πολλών».

Ο Τίμος Παπανικολάου στην ομιλία του επισήμανε: «Οταν ο λαός καταλάβει τη δύναμή του, τότε να δουν τι τους έχουμε για μετά. Απορρίπτουμε το "πάμε και όπου βγει" γιατί το ζούμε. Τώρα "πάμε αλλιώς" γιατί ταιριάζει στη ζωή μας και τις ανάγκες μας. Πάμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια που μας θεωρούν δεδομένους. Στέλνουμε με την ψήφο μας μήνυμα εκφοβισμού, ψηφίζοντας "Λαϊκή Συσπείρωση", λέγοντας "δεν πάει άλλο"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ