Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μεγάλα προβλήματα σε λαϊκές γειτονιές της πόλης

Περιοδείες στις γειτονιές Αγίου Σίδερη, Φυτειάς, Αγίας Τριάδας και Ράχης, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Δημήτρης Οικονομάκος.

Θέμα συζήτησης, με αφορμή τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, ήταν η αγωνία των κατοίκων για το γεγονός ότι και η Καλαμάτα είχε πληγεί το 2016 από παρόμοια φαινόμενα, μετρώντας πολλές καταστροφές. Ο Δ. Οικονομάκος αναφέρθηκε στην απουσία των αναγκαίων έργων, αλλά και στις διεκδικήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για ουσιαστική προστασία του λαού, ενώ κάλεσε να εκφραστεί πλατιά η αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς, να οργανωθεί αγώνας για να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα αποκατάστασης και θωράκισης της ζωής και της περιουσίας τους.

Αναδείχθηκαν επίσης τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι γειτονιές, με ελλιπή ηλεκτροφωτισμό, στην καθαριότητα πάρκων και παιδικών χαρών, την κατάσταση με τα σκουπίδια κ.ά. «Η απάντηση σε αυτή την πραγματικότητα είναι η σημαντική ενίσχυση της "Λαϊκής Συσπείρωσης", ώστε να δυναμώσει η διεκδίκηση για μέτρα και έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του λαού και όχι τα οικονομικά αποτελέσματα των επιχειρηματικών ομίλων», τονίστηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ