Σάββατο 17 Ιούνη 2023 - Κυριακή 18 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Τη Δευτέρα 19 Ιούνη η προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας | Στη μάχη της προετοιμασίας οι Κομματικές Οργανώσεις

Στη μάχη για μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας έχουν ριχτεί οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στον νομό, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τη Δευτέρα 19 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ δρομολογούν λεωφορεία από σημεία της Αχαΐας, ενώ θα πραγματοποιήσουν προσυγκεντρώσεις σε σημεία της Πάτρας, δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε όλη την πόλη. Λεωφορεία δρομολογούνται από:

  • Αίγιο 6 μ.μ.: Από την εφορία, για τις Οργανώσεις Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.
  • Ψαθόπυργο Ρίου 7 μ.μ.: Θα ακολουθήσουν στάσεις σε Αραχωβίτικα, Δρέπανο, Αγιο Βασίλη, Ρίο-παλιό δημαρχείο (για τις Οργανώσεις του Ρίου).

Προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία της Πάτρας:

  • Πλατεία Υψηλών Αλωνιών 7 μ.μ.: Για τις Οργανώσεις Πανεπιστημίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τις Οργανώσεις Αχαΐας και Μαθητών της ΚΝΕ.
  • Πλατεία Νόρμαν 7.30 μ.μ.: Για τις Οργανώσεις Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας, Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, Ρίου, Υγείας - Πρόνοιας, Δικηγόρων, Επισιτισμού, Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών, Εκπαιδευτικών.
  • Πλατεία Πίνδου 7.30 μ.μ.: Για τις Οργανώσεις Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας, Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας, Προσφυγικών, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Βιομηχανίας, Κατασκευών, Εργαζομένων Δήμου.
Κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ από δικηγόρους

Στο μεταξύ, κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ απευθύνουν 21 δικηγόροι της Πάτρας και άλλοι άνθρωποι του χώρου της Δικαιοσύνης. Σε κείμενό τους τονίζουν μεταξύ άλλων:

«Με μαχητική αισιοδοξία, καλούμε τους συναδέλφους μας αυτοαπασχολούμενους, μισθωτούς, ασκούμενους και συνταξιούχους δικηγόρους, να δυναμώσουν και με την ψήφο τους το ΚΚΕ στις 25 Ιούνη!

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι δεν συμβιβάζονται με την αδικία και την εκμετάλλευση, δεν αναζητούν σωτήρες. Σε όλους όσοι βλέπουν ότι τα μέλη του ΚΚΕ, οι εκλεγμένοι με την "Αγωνιστική Συσπείρωση" στα διοικητικά συμβούλια των σωματείων και συλλόγων στον χώρο της Δικαιοσύνης, είναι η δική τους φωνή, για τα δικά τους συμφέροντα και τα δικά τους αιτήματα. Να εμπιστευτούν το ΚΚΕ που δίνει καθημερινή μάχη στον δήμο της Πάτρας μαζί με την αγωνιστική δημοτική αρχή και τον κομμουνιστή δήμαρχο, για να ζήσει καλύτερα ο λαός της πόλης μας, που πρωτοστάτησε μαζί με άλλους προοδευτικούς αγωνιστές για να ανατραπεί η άσχημη κατάσταση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και να γίνει πραγματικό στήριγμα των εργαζομένων (...)».

Το κείμενο υπογράφουν οι:

Σπύρος Αγγελόπουλος, δικηγόρος. Αμαλία Ασπιώτη, δικηγόρος. Βασίλης Ασπρούλιας, συνταξιούχος δικηγόρος. Παναγιώτης Ασπρούλιας, δικηγόρος. Νίκος Βουρνάς, δικαστικός επιμελητής. Ειρήνη Γκέστα, συμβολαιογράφος. Τίμος Γριμάνης, δικηγόρος. Γιώργος Διαμαντόπουλος, δικηγόρος. Ηλίας Ζαχάκος, συνταξιούχος δικαστικός επιμελητής, πρώην αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, δικηγόρος. Χρύσα Καλογεράτου, δικηγόρος. Γιώργος Κουκούλης, δικηγόρος. Βούλα Λενακάκη, συνταξιούχος δικηγόρος. Σπύρος Μπουρδανιώτης, δικηγόρος. Δάκης Μυλωνάς, συνταξιούχος δικηγόρος. Αγγελική Ξυδία, δικηγόρος. Στέλλα Παπαχριστοπούλου, συνταξιούχος δικηγόρος. Αντώνης Σκουτέρης, συνταξιούχος δικηγόρος. Τέτη Τζαμαλούκα, δικηγόρος. Τασία Τογιοπούλου, δικηγόρος, αντιδήμαρχος δήμου Πατρέων. Κωνσταντίνα Χαϊδεμένου, δικηγόρος, Φώτης Γεωργιτσόπουλος, δικηγόρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ