Τρίτη 21 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ
Η υλοποίηση των θέσεων του ΚΚΕ ανοίγει τον δρόμο για την πραγματική ειρήνη

Ο Χρ. Σαλταπίδας στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Το Γαλάτσι, μία λαϊκή συνοικία, αντιμετωπίζει εκτός από όλα τα άλλα και τα δικά του ιδιαίτερα προβλήματα. Η παρουσία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία του στην αποψινή συγκέντρωση, αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον λαό, αγωνιζόμενο μαζί με αυτόν ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που μας έχουν επιβάλει.

Ο αγώνας του ΚΚΕ, που ποτέ δεν σταμάτησε, βοήθησε να έρθουν μικρά ή μεγαλύτερα κέρδη για τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τη λαϊκή οικογένεια σε όλη τη χώρα.

Σήμερα παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα και την προεκλογική μάχη στην πόλη μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του ΚΚΕ να συμμετέχω σ' αυτήν τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος για τον Βόρειο Τομέα Αττικής κατά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Την πρόταση αυτή αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και υποσχέθηκα να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να αντεπεξέλθω στο έργο που μου ανατέθηκε.

Αντικειμενικός σκοπός όλων μας για το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να είναι η ενίσχυση της εκλογικής επιρροής του Κόμματός μας. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε κάθε καλοπροαίρετο συμπολίτη μας, κάθε λαϊκό άνθρωπο να ανατρέξει στην πείρα που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα, να βγάλει συμπεράσματα για την πολιτική των κομμάτων και των κυβερνήσεων που ζήσαμε και να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, έστω και αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί του.

Κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος του λαού ας σκεφτεί ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει, είτε από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση είτε από την τυχόν επαναληπτική, θα είναι ξεκάθαρα αντιλαϊκή. Επομένως είναι ανάγκη να συναντήσει απέναντί της ένα πανίσχυρο ΚΚΕ, που θα στηρίζει τον λαό και θα στέκεται εμπόδιο στην εφαρμογή του οποιουδήποτε αντιλαϊκού μέτρου σε κάθε μετερίζι του αγώνα, στη γειτονιά, στο σωματείο, στους δρόμους, στη Βουλή.

(...) Σήμερα, από αυτό το βήμα, θέλω επίσης να καλέσω τα παιδιά μας, τους νέους και τις νέες - το μέλλον του τόπου μας - όλες και όλους που για τους δικούς τους λόγους δεν έχουν ακόμη συμπορευτεί με το ΚΚΕ και να τους πω κάντε το βήμα. Ψηφίστε - πυκνώστε τις τάξεις του ΚΚΕ. Αντισταθείτε! Κάντε την υπέρβαση γιατί σας αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Ενα αύριο διαφορετικό από αυτό που οι αστικές δυνάμεις και τα κόμματα ετοιμάζουν σε βάρος σας.

Επίσης απευθύνω κάλεσμα στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στο πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Αμυνας και στους στρατευμένους νέους. Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή προμηνύουν σύννεφα και καταιγίδες για όλους τους λαούς της περιοχής. Ταυτόχρονα, οι διεθνείς ανταγωνισμοί μεταξύ όλων των μεγάλων δυνάμεων εντείνονται με μη προβλέψιμα επακόλουθα. Η μοναδική λύση που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την πραγματική ειρήνη είναι η υλοποίηση των θέσεων του ΚΚΕ.

Είναι το μόνο κόμμα με γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό, που ποτέ δεν πρόκειται να προδώσει τις προσδοκίες σας και που πάντα αγωνιζόταν, αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται προς όφελος των συμφερόντων της χώρας και του λαού μας. Γι' αυτό σας καλώ να στηρίξετε το ΚΚΕ και να συμπορευτείτε μαζί του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ