Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αντιδρούν στις διακοπές νερού στο Ηράκλειο Κρήτης

Κινητοποίηση σήμερα στις 6 μ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία στη συμβολή Κονδυλάκη - Θερίσου, πραγματοποιεί η Επιτροπή Συνδικάτων ενάντια στην Ακρίβεια, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη κίνηση της ΔΕΥΑΗ να προχωρήσει σε διακοπές νερού! Καλεί τους κατοίκους να δημοσιοποιήσουν ανάλογα προβλήματα στην Επιτροπή, να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, «να γιγαντωθεί αυτό το κίνημα για να μπορέσουμε σε κάθε γειτονιά να αποτρέψουμε τη μεγάλη επίθεση, γιατί είναι χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση».

Χτες η Επιτροπή προχώρησε σε παρέμβαση στη ΔΕΥΑΗ, καθώς μέσω εργολάβου προχώρησε σε διακοπή νερού σε αυτοαπασχολούμενο λόγω οφειλών. Η διακοπή έγινε μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί διακανονισμός της οφειλής, και μέρα Σάββατο, «για να μείνει από νερό χωρίς δυνατότητα άμεσης επανασύνδεσης». Μετά την παρέμβαση της Επιτροπής δόθηκε δέσμευση για άμεσο διακανονισμό και επανασύνδεση του ρολογιού.

Τα συνδικάτα απαιτούν ο δήμος Ηρακλείου και το ΔΣ της ΔΕΥΑΗ να σταματήσουν τώρα τις διακοπές νερού στις λαϊκές οικογένειες. Να πάνε να αναζητήσουν τα διαφυγόντα κέρδη τους από τις πισίνες και τα ξενοδοχεία!

Την Επιτροπή έχουν συγκροτήσει τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών και Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ