Τετάρτη 13 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μουσικό meet up με μεγάλη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου

Την Παρασκευή 15 Ιούλη στη σκηνή του Green Theater στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας

Την Παρασκευή 15 Ιούλη, από τις 19.00 έως τις 24.00, νεανικές μπάντες, μαθητές, φοιτητές, νέοι και νέες δημιουργοί δίνουν ραντεβού στη σκηνή του Green Theater, έναν πανέμορφο χώρο στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας.

Μαζί τους θα βρεθεί η Νατάσσα Μποφίλιου, με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, σε μια ξεχωριστή, ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση και ανατροπές.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να εγκαινιαστεί ένας ακόμα δρόμος, ώστε νέα και νεανικά σχήματα και καλλιτέχνες να αποκτούν βήμα προβολής και παρουσίασης του έργου τους σε όλο το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»!

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΚΝΕ ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα σε αυτό το πρώτο ραντεβού να παρουσιαστούν μερικά μόνο από τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα τέτοιες πρωτοβουλίες.

Με μεγάλη χαρά η ΚΝΕ θα υποδεχτεί στη σκηνή νέους μουσικούς και συγκροτήματα που έρχονται από πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια! Ελληνικός και ξένος στίχος, πρωτότυπη μουσική, μελοποιημένη ποίηση θα βρουν φιλόξενη «στέγη» στη σκηνή του Green Theater. Ξεχωρίζουν η όρεξη, το μεράκι και το ταλέντο σε όλους τους μουσικούς και τα σχήματα!

  • Χαιρετισμό θα απευθύνει η Μυρτώ Πετάση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στο μουσικό meet up θα εμφανιστούν οι:

- «Κεραμιδόγατες»

- «Before Twenty»

- «Φερειπείν»

- Αλέξανδρος Γουργουλιός

- Κωνσταντίνος Χατζηκυριάκος - Σβώκος

- «Εναυσμα»

- «High Hills»

Οδηγίες πρόσβασης

Ο χώρος του Green Theater είναι εύκολα προσβάσιμος από μεγάλες πόλεις και έχει ευκολία στάθμευσης. Απέχει 1 ώρα από την Αθήνα, 1 ώρα και 30 λεπτά από Πάτρα και Καλαμάτα, ενώ από την Κόρινθο μόλις 25 λεπτά. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής οι Οργανώσεις της ΚΝΕ δρομολογούν και πούλμαν:

  • Αθήνα: Αναχώρηση στις 5.30 μ.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο). Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6972.386.311
  • Κόρινθος - Αγιοι Θεόδωροι: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6978.597.699
  • Καλαμάτα: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6979.904.855
  • Ναύπλιο: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6975.907.389.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ