Σάββατο 25 Ιούνη 2022 - Κυριακή 26 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Κυριακή 26 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Λαυρεωτικής καλεί σε συγκέντρωση, στο θεατράκι Ρεμίζας, στο Λαύριο. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

Δευτέρα 27 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Περισσού καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Αναστασίας. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Τρίτη 28 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ευτέρπης (δίπλα στον ΗΣΑΠ), με θέμα: «Ελεύθεροι χώροι στο Μαρούσι - Πηγή ανάσας για τον λαό και όχι απόθεμα γης για τα κέρδη του κεφαλαίου». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Αυγερινού, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τετάρτη 29 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ., οι ΤΟ Α' Αθήνας και ΕΒΕ καλούν σε συγκέντρωση για τους επαγγελματίες της Αθήνας, στην πλατεία Βαρβακείου Αγοράς (οδ. Αθηνάς - απέναντι από την Αγορά). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Το Σάββατο 25 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αγ. Στεφάνου και βόρειων χωριών καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στην πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού (λεωφ. Λαμπράκη και Ρόδων), στη Δροσιά. Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ραφήνας, Πικερμίου, Ν. Μάκρης και Μαραθώνα καλούν σε παρουσίαση της ίδιας έκδοσης από τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέα της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

Τη Δευτέρα 27 Ιούνη, στις 8 μ.μ., η ΤΟ Νοτιοδυτικών - Περιστερίου του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ για την πανδημία, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (θεατράκι έναντι ΟΤΕ). Την έκδοση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας. Θα προλογίσει η Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, πρ. πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, Βιοπαθολόγος, Διευθύντρια του Τμήματος Ανοσολογίας - Ιστοσυμβατότητας ΓΝ «Ευαγγελισμός».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org