Παρασκευή 17 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 9 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέας Μάκρης.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη καλούν σε συγκέντρωση στον υπαίθριο χώρο του Πολυχώρου Πόρτο Ράφτη, με θέμα: «Τα σχέδια παραχώρησης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης - Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν ο Ανδρέας Συλλελόγλου, δημοτικός σύμβουλος Μαρκόπουλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ελευσίνας καλεί σε συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο της Ελαιουργικής (Ι. Οδός & Αδελφών Μουρίκη). Θα μιλήσει ο Κώστας Κώνστας, Γραμματέας της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής.

Την Κυριακή 19 Ιούνη

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ ΜΜΕ καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

Παρουσιάσεις της έκδοσης για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Εκδηλώσεις παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922: Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποιούν οι εξής Οργανώσεις του Κόμματος:

Το Σάββατο 18 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ, η ΤΟ Βόρειου Τομέα καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης, στη Σκάλα Ωρωπού - ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Θανάσης Λεκάτης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 22 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Ανατολικών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής (πίσω από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης). Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ