Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική

Αύριο, Σάββατο 19 Φλεβάρη

-- Η ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής καλεί στις 6 μ.μ. σε εκδήλωση με θέμα «Χρειάζεται άραγε η λογοτεχνία;», στον κινηματογράφο «Studio». Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Μετάλλου της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής καλούν στις 6.30 μ.μ. σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη "νέα Πράσινη Συμφωνία"». Η εκδήλωση θα γίνει στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Την Κυριακή 20 Φλεβάρη

-- Οι ΚΟ Ιλίου καλούν στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση με θέμα «Η ακρίβεια εξανεμίζει το λαϊκό εισόδημα. Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει». Η συγκέντρωση θα γίνει στα γήπεδα της Ραδιοφωνίας (Πριάμου και Πρέσπας). Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αττικής καλεί στις 5.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΚΕ.

Την Τετάρτη 23 Φλεβάρη

-- Η Τομεακή Οργάνωση Βόρειων Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλεί στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη Μάχη της Φλώρινας οργανώνει η ΤΕ Φλώρινας την Κυριακή 20 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι, στο Μνημείο - ομαδικό τάφο των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ στη Φλώρινα. Θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου Δυτικής Μακεδονίας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Η επίθεση στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και η πρόταση του ΚΚΕ» οργανώνει τη Δευτέρα 21 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ).

-- Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το ξέσπασμα της πανδημίας με θέμα «Υγεία: Κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ».

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο των Δημοτικών Σχολείων 4ου και 37ου, στη Λάρισα. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ