Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική

-- H Τομεακή Οργάνωση Δικαιοσύνης Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής καλεί το Σάββατο 19 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. σε εκδήλωση με θέμα «Χρειάζεται άραγε η λογοτεχνία;», στον κινηματογράφο «Studio». Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Μετάλλου της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής καλούν το Σάββατο 19 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη "νέα Πράσινη Συμφωνία"». Η εκδήλωση θα γίνει στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Ιλίου καλούν την Κυριακή 20 Φλεβάρη στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση με θέμα «Η ακρίβεια εξανεμίζει το λαϊκό εισόδημα. Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει». Η συγκέντρωση θα γίνει στα γήπεδα της Ραδιοφωνίας (Πριάμου και Πρέσπας). Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

-- Η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων καλεί αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ. σε εκδήλωση - συζήτηση για την Υγεία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού δημαρχείου Αγίου Κηρύκου, με ομιλητή τον Γιάννη Γαλανόπουλο, γιατρό στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ και στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής στη Μάχη της Φλώρινας οργανώνει η ΤΕ Φλώρινας την Κυριακή 20 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι, στο Μνημείο - ομαδικό τάφο των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ στη Φλώρινα. Θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ