Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal;»

Εκδήλωση την Κυριακή 17 Οκτώβρη στις 11.30 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Κορδελιού (25ης Μαρτίου 2)

Εκδήλωση με θέμα «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal; Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα οξυμένα περιβαλλοντικά ζητήματα στη Δυτική Θεσσαλονίκη» διοργανώνουν οι ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης και Βιομηχανίας της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 17 Οκτώβρη στις 11.30 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Κορδελιού (25ης Μαρτίου 2).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις με θέματα:

-- «Καύση: Είναι η "πράσινη" λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων;», με ομιλητή τον Μ. Παλάντζα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Παύλου Μελά.

-- «Σέιχ Σου: Πώς ένας πράσινος πνεύμονας μετατρέπεται σε ωρολογιακή βόμβα», με ομιλητή τον Μ. Βέλλη, δημοτικό σύμβουλο Συκεών - Νεάπολης.

-- «Για το πρόβλημα της βιομηχανικής ρύπανσης και δυσοσμίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη», με ομιλητή τον Θ. Κοκονά, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης και δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού - Ευόσμου.

-- «Δήμος Δέλτα: Αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων και των εργαζομένων», με ομιλήτρια την Λ. Χατζηκυριακού, μέλος της ΤΕ της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης και δημοτική σύμβουλο Δέλτα.

-- «Ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Η ζωή των εργαζομένων και των κατοίκων δεν μπορεί να παίζεται στα ζάρια της κερδοφορίας των βιομηχάνων», με ομιλητή τον Κ. Ιωσηφίδη, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση θα διατίθενται σχετικές εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», όπως η μπροσούρα με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία του περιβάλλοντος στον αντίποδα της πολιτικής του "Πράσινου New Deal"», με τα υλικά της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΚΕ στις 5 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org