Σάββατο 5 Ιούνη 2021 - Κυριακή 6 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Σοσιαλιστικό Κίνημα Καζαχστάν

Σοσιαλιστικό Κίνημα Καζαχστάν
Σοσιαλιστικό Κίνημα Καζαχστάν
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Σοσιαλιστικού Κινήματος του Καζαχστάν αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: «Το ΚΚΕ συγκεντρώνει γύρω του τις πλέον υγιείς δυνάμεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας. Αυτή είναι η τεράστια υπηρεσία των Ελλήνων κομμουνιστών, που από θέσεις αρχής και με συνέπεια χαράσσουν τη διεθνιστική γραμμή και απορρίπτουν κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τις σοσιαλδημοκρατικές και αστικές δυνάμεις.

Η ασυμβίβαστη πάλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας ενάντια στα αντισυνδικαλιστικά μέτρα αποκάλυψε και το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο πλαίσιο της "αριστερής κυβέρνησης" ακολούθησε μία πολιτική που στρέφεται ενάντια στην εργατική τάξη. Οι φετινές απεργίες και οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της ταξικής συνδικαλιστικής ένωσης του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τους Ελληνες κομμουνιστές, δείχνουν σε όλους το επιτυχημένο παράδειγμα της οργάνωσης του εργατικού κινήματος και της αντίστασης ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας είναι η υπεράσπιση της κληρονομιάς της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης και της ΕΣΣΔ και η πάλη ενάντια στην επιδίωξη των αστικών δυνάμεων στην ΕΕ και σε ολόκληρο τον κόσμο να εξισώσουν το εργατικό κράτος και τη σοσιαλιστική οικοδόμηση με το ναζιστικό καθεστώς και να απαγορεύσουν την κομμουνιστική ιδεολογία».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ