Παρασκευή 28 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Λουκέτο στο Οδοντοπροσθετικό & Οδοντοτεχνικό του ΚΥ Καλλιθέας

Το κλείσιμο του Οδοντοπροσθετικού & Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας και τη συγχώνευσή του με το αντίστοιχο Κέντρο Λένορμαν αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα η Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, γεγονός που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της 1ης και 2ης ΥΠΕ. Οπως σημειώνουν, η απόφαση αυτή «ήταν το επιστέγασμα της συνεχούς απαξίωσης του τομέα, μέσω της καθυστερημένης, ελλιπούς έως ανύπαρκτης χορήγησης υλικών και των πολύμηνων - αδικαιολόγητων καθυστερήσεων επισκευής του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού».

Και τονίζουν ότι ένα πολύ σημαντικό τμήμα των πολιτών, κυρίως τρίτης ηλικίας, της Αττικής (Δήμου Καλλιθέας, Γλυφάδας, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Βύρωνος, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Αλίμου, Δάφνης - Υμηττού, Καισαριανής) θα αναγκαστεί να μετακινείται στον Κολωνό, προκειμένου να εξυπηρετηθεί.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν την κατάργηση της απόφασης, την ενίσχυση στα Οδοντοτεχνικά - Οδοντοπροσθετικά - Μικροβιολογικά - Ακτινολογικά - Φυσικοθεραπευτήρια των Κέντρων Υγείας, με προσλήψεις, προμήθειες υλικών - εξοπλισμού, και τη δημιουργία νέων, «έτσι ώστε οι συμπολίτες μας που υποφέρουν να λαμβάνουν πραγματική περίθαλψη και φροντίδα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ