Τετάρτη 28 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Καταγγέλλουν το κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργεί η κυβέρνηση

Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσεις της ΚΝΕ με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας που δημιουργεί η κυβέρνηση, με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και την παρουσία της Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ), που έχουν περικυκλώσει τις πλατείες Υμηττού και Δημαρχείου Υμηττού, καθώς και τα γύρω στενά, με πρόσχημα τον συνωστισμό στις πλατείες.

Οπως σημειώνουν: «Πρόκειται για μία ακόμα προσπάθεια να ενοχοποιηθεί ο λαός για τα αποτελέσματα της πανδημίας, τη στιγμή που με ευθύνη της κυβέρνησης το δημόσιο σύστημα Υγείας στενάζει, τα μέτρα ασφαλείας στους μεγάλους χώρους δουλειάς, όπως εργοστάσια και σούπερ μάρκετ, είναι ανύπαρκτα, και ο κόσμος στριμώχνεται κυριολεκτικά στα ΜΜΜ. Αντί η κυβέρνηση να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, εκφοβίζει τους περαστικούς, τις οικογένειες με τα μικρά παιδιά και τη νεολαία με τις υπεράριθμες αστυνομικές δυνάμεις.

Τους απαντάμε ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης και αυταρχισμού θα πέσει στο κενό. Εδώ και τώρα να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις από τις πλατείες και τις γειτονιές μας. Καλούμε το λαό του Υμηττού να διεκδικήσει μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων του, να ορθώσει το ανάστημά του στην ένταση της καταστολής, που πάει χέρι - χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ