Παρασκευή 5 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας βρίσκεται σε εξέλιξη από τις Οργανώσεις της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Τις επόμενες μέρες σχεδιάζονται περιοδείες και εξορμήσεις σε μεγάλους χώρους δουλειάς, λαϊκές αγορές, σούπερ μάρκετ, δημοτικές υπηρεσίες, γειτονιές κ.α. Ενδεικτικά προγραμματίζονται:

-- Τη Δευτέρα 8/3 περιοδεία στο «ΤΙΤΑΝ» με τον Μάριο Παλάντζα, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Την Τρίτη 9/3 περιοδείες σε εργοστάσια Τροφίμων στη ΒΙΠΕ Σίνδου με τον Χ. Κυριαζίδη, μέλος της Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας, και σε εργοστάσια Μετάλλου στη ΒΙΠΕ Κιλκίς με τον Γ. Ραπτάκη, στέλεχος της Τομεακής Οργάνωσης Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας. Επίσης, στο εργοστάσιο «Ηλιος».

-- Την Τετάρτη 10/3:

Στις εγκαταστάσεις της ΣΙΔΕΝΟΡ και της ΕΚΜΕ με τον Θ. Χρηστίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Στις επιχειρήσεις ΜΕΛ και ΧΑΡΤΕΛ με τον Κ. Ιωσηφίδη, στέλεχος της ΤΟ Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας.

Στη Δυτική Μακεδονία

Η Τομεακή Οργάνωση Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει τις εξής περιοδείες στους χώρους της ΔΕΗ ΑΕ:

-- Τη Δευτέρα 8/3 στις 8 π.μ. στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου, με επικεφαλής τον Πέτρο Ταταρίδη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Την Τρίτη 9/3 στις 10 π.μ. στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, με επικεφαλής τον Κώστα Χατζηδαμιανό, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, και στον ΑΗΣ Μελίτης με επικεφαλής τον Αντώνη Τσάκωνα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Την Τετάρτη 10/3, με επικεφαλής τον Νόντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, στις 8 π.μ. στο Ορυχείο Καρδιάς και στις 10 π.μ. στον ΑΗΣ Καρδιάς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ