Παρασκευή 13 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Εφυγε τροχός λεωφορείου σε κίνηση

Τρόχος λεωφορείου της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου έφυγε από τη θέση του ενώ το όχημα κινούνταν και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος, ενώ έγιναν μόνο υλικές ζημιές. Το περιστατικό, που έγινε την περασμένη Παρασκευή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου.

Τον έλεγχο των ελαστικών και τη συντήρησή τους έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία, σημειώνει η ΔΑΣ ΟΤΑ, και ρωτά αν θα αναλάβουν την ευθύνη η διοίκηση του δήμου και οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν υπέρ της εκχώρησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε εργολάβο. Απευθύνει δε τα ερωτήματα: «Τι εννοεί ο δήμαρχος όταν δηλώνει ότι θα διεξαχθεί έλεγχος για να δούμε ποιος φταίει; Υπάρχει πιθανότητα να φταίει κάποιος άλλος πέραν του εργολάβου;».

Καλεί τη διοίκηση του δήμου «να σταματήσει έστω και τώρα κάθε ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, να απαιτήσει τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα». Καλεί ταυτόχρονα τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους εργαζόμενους για τα δίκαια αυτά αιτήματα.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org