Σάββατο 17 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 18 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Το Σάββατο 17 Οκτώβρη, η ΤΕ Λάρισας οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κούβα: Η Επανάσταση στην υγεία του λαού και η διεθνιστική της διάσταση», στηρίζοντας το αίτημα απονομής του Νόμπελ Ειρήνης στην ιατρική ταξιαρχία «Χένρι Ριβ». Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου και θα μιλήσει η πρέσβειρα της Κούβας, Zelmys Maria Dominguez Cortina. Θα προλογίσει ο Ελισαίος Βαγενάς, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει», την Κυριακή 18 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γιάννης Παπαζαχαρίας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Οκτώβρη τις εξής συσκέψεις: Στις 11 π.μ., στο παλιό δημαρχείο των Πεύκων, θα μιλήσει η Ελένη Μπακιρλή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στις 11.30 π.μ., στο καφέ «Bistro» στα Μετέωρα Πολίχνης, θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης. Στις 11 π.μ., στο ΚΑΠΗ Διαβατών, θα μιλήσει ο Θανάσης Κοκονάς, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή τα εγκαίνια του νέου Μνημείου στο Καζανάκι

Εκδήλωση για το νέο Μνημείο για τους εκτελεσμένους κομμουνιστές και αγωνιστές στο Καζανάκι διοργανώνουν την Κυριακή 18 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και το ΔΣ του Παραρτήματος Βόλου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Κώστας Κομνηνός, εικαστικός και ο Θανάσης Βογιατζής, πρόεδρος του ΔΣ του Παραρτήματος Βόλου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Για την Απελευθέρωση της Λαμίας

Την ιστορική επέτειο της Απελευθέρωσης της Λαμίας από τους Γερμανούς, μετά από μάχες των δυνάμεων του ΕΛΑΣ, στις 18 Οκτώβρη 1944, θα τιμήσουν την Κυριακή 18 Οκτώβρη, ανήμερα της επετείου, η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στις 11 π.μ. μπροστά στο άγαλμα του Αρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Λαού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ