Τρίτη 30 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Με τους όρους μεγαλοξενοδόχων και εταιρειών το άνοιγμα του Τουρισμού

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το άνοιγμα του Τουρισμού και των αεροπορικών μεταφορών:

«Το άνοιγμα του Τουρισμού και των αεροπορικών μεταφορών γίνεται με τους όρους εκείνους που επιβάλλουν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι μεταφορικές εταιρείες και οι tour operators, δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία και κινδύνους στους κατοίκους των τουριστικών περιοχών, στους εργαζόμενους σε Τουρισμό - Επισιτισμό, αλλά και στους ίδιους τους επισκέπτες.

Αυτές τις απαιτήσεις υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις, χτίζοντας την ελληνική οικονομία πάνω στα "πήλινα πόδια" της τουριστικής "μονοκαλλιέργειας" και θυσιάζοντας τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Ενώ σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, που προσπαθεί να καθησυχάσει το λαό, θέτει σε κίνδυνο και τη δημόσια υγεία.

Το ΚΚΕ ήδη από τις 29/5/2020 κατέθεσε αναλυτικές προτάσεις για την επείγουσα λήψη ουσιαστικών μέτρων στα νησιά και στις άλλες τουριστικές ζώνες. Αυτά τα μέτρα αφορούν τόσο τη στελέχωση και τον εξοπλισμό όλων των δημόσιων δομών Υγείας, όσο και τον ουσιαστικό προληπτικό έλεγχο σε επισκέπτες, εργαζόμενους και μόνιμους κατοίκους».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org