Σάββατο 11 Απρίλη 2020 - Κυριακή 12 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξεκίνησε η συνδρομητική διακίνηση και στη Λάρισα!

Από την Τετάρτη 8 Απρίλη έχει ξεκινήσει η διακίνηση του συνδρομητικού φύλλου του «Ριζοσπάστη» στην πόλη της Λάρισας. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη δουλειά της Τομεακής Οργάνωσης με τον κομματικό Τύπο. Στις σημερινές πιο ιδιαίτερες συνθήκες, που λόγω της πανδημίας του κορονοϊού περιορίζεται η προσωπική επαφή, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά η αξία του «Ριζοσπάστη» ως καθημερινού «συντρόφου» στην καθημερινή «μάχη» της ενημέρωσης, της διαφώτισης, της πολιτικής ζύμωσης.

Στόχος να διακινείται πλατύτερα και πιο σταθερά ο «Ριζοσπάστης» και μαζί η πολιτική και οι θέσεις του Κόμματος μέσα στους χώρους Υγείας, στα εργοστάσια, στους χώρους του εμπορίου, σε εργατικές - λαϊκές γειτονιές και να γίνεται δύναμη διεκδίκησης, οργάνωσης, αγώνα, για να μη φορτωθεί ο λαός μας τα βάρη της πανδημίας και της αυριανής κρίσης.

Η ΤΟ Λάρισας προσπάθησε με αυτήν τη λογική να δουλέψει και να φτάσει σε όλα τα μέλη και σε όσο γίνεται περισσότερους φίλους του Κόμματος, για να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τους συνδρομητές του «Ριζοσπάστη». Μέχρι στιγμής έχουμε διπλασιάσει τη μέχρι τώρα διακίνηση της εφημερίδας. Η ανταπόκριση είναι σημαντική και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες μας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Δίνουμε τη μάχη με τον «Ριζοσπάστη» για να αποκαλύψουμε ποιος κερδίζει, ποιος χάνει και ποιος πληρώνει το λογαριασμό από τα μέτρα διαχείρισης της επιδημίας σήμερα, της καπιταλιστικής κρίσης που διαφαίνεται στον ορίζοντα. Για να οργανώνονται και να εκφράζονται αντιστάσεις και διεκδικήσεις με όλα τα μέσα, απέναντι στην εργοδοσία, στην κυβέρνηση και τα κόμματά της, που «πατάνε» στις συνθήκες της πανδημίας και προωθούν νέα αντεργατικά μέτρα, όπως η εκ περιτροπής εργασία, οι άδειες άνευ αποδοχών, η δουλειά χωρίς να διασφαλίζονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αξιοποιώντας τις ΠΝΠ που ήρθαν για να μείνουν.

Τα καθήκοντα λοιπόν της ενημέρωσης, της διαφώτισης, της οργάνωσης είναι ακόμα πιο σύνθετα και προϋποθέτουν από τους κομμουνιστές, τους φίλους του Κόμματος την καθημερινή επαφή και δουλειά με τον «Ριζοσπάστη». Η Οργάνωση της Λάρισας όπως και όλες οι Οργανώσεις δίνουν αυτήν τη μάχη. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, όμως έχουμε πολλές δυνατότητες ακόμα, για να φτάσει πιο πλατιά ο «Ριζοσπάστης». Δίνουμε μια μάχη και θα τα καταφέρουμε!!!


Αλέξανδρος ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ