Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση
Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Οι ΚΟ Αγρινίου καλούν στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης), σε συγκέντρωση, με ομιλητή τον Σωτήρη Παρίση, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στην «Intracom» στη Θεσσαλονίκη θα περιοδεύσει ο Στράτος Κουρτζανίδης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο «PRAKTIKER» στη Θεσσαλονίκη θα περιοδεύσει η Στέλλα Καινουργιάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις αποθήκες των «LIDL» στη Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσει η Νόπη Μουστακίδου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Σε εργαζόμενους στο εργοτάξιο του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Ζώης Μπρέστας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Σε εργοστάσια τροφίμων στο Κιλκίς θα περιοδεύσει ο Νίκος Νατζμές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στου Κοκκίνη Χάνι, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ Κρήτης), με επικεφαλής την Γιάννα Γόντικα, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στις Υπηρεσίες του δήμου Ρεθύμνου, στην Εφορία και το ΙΚΑ, με επικεφαλής την Μαρία Ανδρουλιδάκη, μέλος της ΤΕ Ρεθύμνου.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στις δημόσιες υπηρεσίες του δήμου Αγίου Νικολάου, με επικεφαλής τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης.

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία στο Νυχτερινό ΕΠΑΛ Δ. Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης.

Αύριο, Πέμπτη

-- Τον Αραμπατζή θα επισκεφθεί ο Νίκος Νατζμές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Τριανδρία θα επισκεφθεί η Δέσποινα Γκουγκουσούδη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ., περιοδεία στο εμπορικό κέντρο «COSMOS» στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής την Μάγδα Σακελλίου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής την Μαριάννα Παπαδοπούλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στον ΟΑΕΔ Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σοφίου.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στον ΟΑΕΔ Ρεθύμνου, με επικεφαλής τον Ανδρέα Βρακίδη, μέλος της ΤΕ Ρεθύμνου.

-- Στις 3 μ.μ. περιοδεία στο ξενοδοχείο «Αστόρια», με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σοφίου.

-- Στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη εκπαιδευτικών στο Ρέθυμνο, στο 2ο Δημοτικό, με ομιλητή τον Βαγγέλη Αγγελογιαννάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

-- Στις 7.30 μ.μ. περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα «ΜΕΤΡΟ», «ΙΚΕΑ», «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ», με επικεφαλής τον Σπύρο Παπαδογιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org