Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Την Κυριακή η σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ

Ανοιχτή σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ οργανώνει την Κυριακή 8/12, στις 10.30 π.μ. στον κινηματογράφο «Ιλιον» του οικισμού ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, σε σωματεία, συλλόγους, επιστημονικούς φορείς, κοινότητες, δήμους, Περιφέρειες, κατοίκους, σχολεία, πανεπιστήμια.

Στόχος της σύσκεψης, τονίζει το σωματείο, είναι η οργάνωση του αγώνα για: Λήψη ουσιαστικών μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Να διασφαλιστεί το δικαίωμά τους στην εργασία. Να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ από το κράτος, να εκσυγχρονιστεί. Να προσφέρει έτσι νέες θέσεις εργασίας, χωρίς σκλαβοπάζαρο, με μόνιμη και σταθερή δουλειά και ΣΣΕ, κατοχυρώνοντας τον ορυκτό πλούτο και την αξιοποίησή του, με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού.

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 50 σωματεία και φορείς.

Μεταξύ αυτών: Τα Εργατικά Κέντρα Λαμίας, Λιβαδειάς, Φωκίδας, δεκάδες εργατικά σωματεία και σωματεία συνταξιούχων από περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αταλάντης, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ κ.ά.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι δήμοι Λοκρών και Ψαχνών, οι τοπικές κοινότητες Μαρτίνου, Τραγάνας και Αταλάντης, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αταλάντης και Τραγάνας και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αταλάντης.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org