Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 34,85% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Με το δεύτερο «κλείσιμο» των ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα να έχει ήδη πραγματοποιηθεί και το πανελλαδικό πλάνο να καλύπτεται κατά 34,85% συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος.

Παράλληλα, κλιμακώνεται και η άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟ, ενισχύοντας τη διάθεση για προσφορά στη μεγάλη αυτή μάχη του «κάτι παραπάνω» από κάθε μέλος του Κόμματος, από κάθε οπαδό, από κάθε ΚΟΒ ξεχωριστά.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης, με βάση το βαθμό κάλυψης, παρέμεινε η ΚΟ Εξωτερικού, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 50,49%, δείχνοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για όλες τις Οργανώσεις. Πάνω από το μισό της πλάνο έχει καλύψει και η ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, που όμως παρέμεινε στη 2η θέση, φτάνοντας στο 50,44% και επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με το πρώτο «κλείσιμο» (+18,67%). Στην τρίτη θέση πέρασε η ΚΟ Δυτ. Ελλάδας με ποσοστό 40,90%, εκτοπίζοντας την ΚΟ Θεσσαλίας, η οποία με 37,49% πέρασε στην πέμπτη θέση, αφού στην τέταρτη βρέθηκε η ΚΟ Αιγαίου με 38,07%.

Παρακάτω στην κατάταξη βρίσκονται οι Κομματικές Οργανώσεις: Πελοποννήσου με 36,66%, Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας με 35,07%, Αττικής με 33,55%, Κεντρικής Μακεδονίας με 31,82%, Κρήτης με 31,41%, Δυτ. Μακεδονίας με 31,03% και Ηπείρου με 29,29%.

Εκατοντάδες «κόκκινα μεροκάματα» και εισφορές στη Βιομηχανία

Στην κλιμάκωση της Οικονομικής Εξόρμησης, μεγάλη αξία και σημαντικό συμβολισμό έχει η απόδοση «κόκκινων μεροκάματων» από μέλη και οπαδούς του Κόμματος καθώς και εισφορών. Στο πλαίσιο αυτό, η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής, που από την πρώτη στιγμή είχε απευθύνει σχετικό κάλεσμα, ενημερώνει ότι έχει συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό «μόνο από "κόκκινα μεροκάματα" και εισφορές εκατοντάδων μελών και οπαδών, προς τιμήν των 100 χρόνων από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς».

Σημειώνει στη συνέχεια ότι «η συμβολή και η ανταπόκριση στη συγκεκριμένη άμιλλα που έχει προκαλέσει η Τομεακή Επιτροπή Βιομηχανίας είναι ήδη συγκινητική και πολύ σημαντική».

Καλεί σε πιο πλατιά διακίνηση του κουπονιού, όπως και σε αξιοποίηση όλων των μορφών που συμβάλλουν σε αυτό το άνοιγμα (ημερολόγια, συνεστίαση κ.λπ.) και καταλήγει: «Γνωρίζουμε πως κάθε ευρώ που συγκεντρώνουμε μέσα στα εργοστάσια από τους εργάτες είναι επιβεβαίωση των δεσμών του Κόμματός μας με την εργατική τάξη. Ολοι στη μάχη για την υπερκάλυψη των πλάνων, για το δυνάμωμα του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org