Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στη Λαμία, στη Μικρή Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου (οδός Λεωνίδου), με θέμα: «Οι εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., ο Θανάσης Κοκονάς, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟΒ Μενεμένης, στο κινηματοθέατρο «Αστρον», με θέμα: «Ο μύθος της ανάπτυξης για όλους. Υπάρχει διέξοδος για το λαό».

-- Η ΚΟΒ Υγείας Πιερίας καλεί σε εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη», με θέμα: «Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα». Θα μιλήσει ο Σταύρος Χαλβατζής, μέλος της ΕΔΟΘ και του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Την Παρασκευή 15 Νοέμβρη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Καραμπίνος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη λαϊκή αγορά, σε επισιτιστικά και εμπορικά μαγαζιά του Αγίου Αθανασίου.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Περικλής Παπαδόπουλος, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο αμαξοστάσιο και στις υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά.

-- Στις 7 μ.μ., ο Βασίλης Μπαλτίκας, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος του Τμήματος Οικονομίας, θα μιλήσει στο ΚΑΠΗ Κυμίνων, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Κυμίνων, με θέμα: «Νερό: Κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ».

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη, η ΚΟ Μάνδρας - Ειδυλλίας Αττικής καλεί σε εκδήλωση, στις 12 π.μ., στο Καφενείο Καλογήρου (Κεντρική πλατεία Μάνδρας), με θέμα: «2 χρόνια από τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας. Η ζωή μας δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό της ανάπτυξης των κερδών τους». Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.

Επίσης, την Παρασκευή 15 Νοέμβρη, στις 9 μ.μ., οι ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στη μουσική σκηνή «ΙΛΙΟΝ plus» (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) πάρτι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης με τους «Kollektiva» και στη συνέχεια dj αφιέρωμα στα 70's - 80's - 90's.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org