Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πρωτοβουλίες μπροστά στην απεργία

Εργατικά Κέντρα και σωματεία οργανώνουν συσκέψεις και συνελεύσεις με θέμα την οργάνωση της απεργιακής μάχης.

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών οργανώνουν από κοινού συνδικαλιστικές οργανώσεις του Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Το κάλεσμα απευθύνουν τα Σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ.

-- Σε σύσκεψη προχωρούν, στις 10.30 π.μ., τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ. Τα σωματεία έχουν ήδη καλέσει σε απεργιακή προσυγκέντρωση για την περιφρούρηση της απεργίας στις 5 π.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη.

-- Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε Γενική Συνέλευση στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Σύσκεψη σωματείων και φορέων θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, μετά από κάλεσμα της Γραμματείας Ρεθύμνου του ΠΑΜΕ.

Αύριο Πέμπτη:

-- Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα Σωματεία μέλη του σε οργανωτική σύσκεψη στις 6 μ.μ., στα γραφεία του.

-- Σύσκεψη σωματείων έχει καλέσει στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη στην Αττική

Με στόχο την οργάνωση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στην αντεργατική επίθεση, η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, Συνδικάτων και συνδικαλιστών, τη Δευτέρα 30/9, στις 6.30 μ.μ., στο θέατρο «Διάνα» (Ιπποκράτους 7, Αθήνα). Με ανακοίνωσή της απευθύνεται σε κάθε συνδικάτο, σε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, καλώντας «όλοι μαζί να μην αφήσουμε την κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους να βάλουν τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστικούς αγώνες στο γύψο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ