Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ στο Κορωπί

Από την κινητοποίηση στα γραφεία της ΔΕΗ
Από την κινητοποίηση στα γραφεία της ΔΕΗ
Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Κορωπίου οργάνωσε χτες το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, ενάντια στις αυξήσεις στα τιμολόγια της επιχείρησης, καταγγέλλοντας επίσης τις ενοχλήσεις που έχουν υποστεί από εισπρακτικές εταιρείες ακόμα και πυρόπληκτοι της περιοχής, για ανεξόφλητους λογαριασμούς σε καμένες κατοικίες.

Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν μεταξύ άλλων: Οχι στις αυξήσεις των τιμολογίων. Ρεύμα φθηνό για το λαό. Καμία διακοπή ρεύματος σε εργαζόμενο, άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη, σε οικογένειες που έχουν ΑμεΑ και άλλες ευπαθείς ομάδες. Οχι στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ΑΕ και των ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕ. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στη ΔΕΗ. Οχι στην εντατικοποίηση και στο «δουλεμπόριο» των εργολάβων.

Καταγγελία της ΟΒΣΑ για πυρόπληκτο

Στο μεταξύ, σε ετοιμότητα, οργάνωση και αλληλεγγύη ενάντια στο κυνηγητό ελεύθερων επαγγελματιών για χρέη προς τη ΔΕΗ ΑΕ καλεί και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας.

Μάλιστα, καταγγέλλει πως η επιχείρηση έφτασε σε σημείο να απαιτεί την πληρωμή λογαριασμού από σπίτι πυρόπληκτου στην περιοχή της Ραφήνας, από τη φονική πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2018!

Οπως επισημαίνει, η ΔΕΗ έστειλε λογαριασμό σε μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων Εμπόρων Δήμου Αθήνας, «που το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς στη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε την περιοχή το καλοκαίρι του 2018. Ο συνάδελφος και η σύζυγός του είναι και οι δύο μέλη του Συλλόγου και έχουν δύο μικρά παιδιά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ