Σάββατο 15 Ιούνη 2019 - Κυριακή 16 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «FIRST DATA»
Στάση εργασίας και συνέλευση στις 18 Ιούνη

Σε στάση εργασίας (2 μ.μ. - 5 μ.μ.) και συνέλευση την Τρίτη 18/6 για το ζήτημα της υπογραφής επιχειρησιακής ΣΣΕ καλεί το Σωματείο Εργαζομένων «First Data».

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η πρόταση της εργοδοσίας δεν ικανοποιεί το αίτημα μιας Σύμβασης που θα φέρνει αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως. Το σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας στη Γενική Συνέλευση στις 18/6 (κτίριο Σπύρου Πάτση) να πάρουν απόφαση συνέχισης του αγώνα, «με νέα απεργιακή κινητοποίηση και στάση εργασίας, μέχρι να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα όλων μας για αυξήσεις ουσιαστικές για όλους τους εργαζόμενους!».

Απεργία στην Εθνική Τράπεζα

Απεργία με μεγάλα ποσοστά συμμετοχής πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Ο συνδυασμός «Ενιαία» οργάνωσε συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στην οδό Αιόλου, προβάλλοντας τα αιτήματα: Επιχειρησιακή Σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν για την τράπεζα, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Οχι στην «ενοικιαζόμενη», εργολαβική εργασία, ΣΣΕ με αυξήσεις που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org