Τετάρτη 15 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Φιλαδέλφεια (δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, Δεκελείας 97) θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας.

-- Σε συγκέντρωση στο Γαλάτσι, στις 7.30 μ.μ., στο άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης (Αγ. Γλυκερίας & Γαλατσίου) θα μιλήσουν: Η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής, η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου.

-- Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το Λαϊκό Νοσοκομείο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, στις 9.30 π.μ., θα επισκεφθεί τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, τη Φιλαρμονική του δήμου και τις τεχνικές υπηρεσίες του ΔΒΑ στο Σταθμό Λαρίσης Στις 11.30 π.μ. θα περιοδεύσει σε καταστήματα στον Κεραμεικό και το Μεταξουργείο. Στις 8 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης (Ιερά Οδός 151). Στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση - βραδιά Μεσογειακής Τζαζ της ΤΟ Καλλιτεχνών Αττικής του ΚΚΕ στο μπαρ «Ακροβάτης» (Αρχελάου 16) στο Παγκράτι.

-- Σε σύσκεψη αποφοίτων σοσιαλιστικών χωρών, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, σταθμός ΗΣΑΠ «Αγ. Νικόλαος»), θα μιλήσουν ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ και της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό».

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (πλατεία Δημαρχείου) θα μιλήσουν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου.

-- Στη Νίκαια, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στο Κερατσίνι (πλ. Λαού), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μενίδι (αίθουσα Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων, Δεκελείας 42), θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο (πλατεία Ντάβαρη), θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Γαρδίκης, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ελληνικό (πλατεία Σουρμένων) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Βύρωνα (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βαγγέλης Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα.

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαρούσι (πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού) θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

-- Στις 8 μ.μ., στη Βούλα (πλατεία Ιμίων) θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Βίκυ Αράπη - Καραγιάννη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κορωπί (πλατεία Αγάλματος) θα μιλήσουν η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, υποψήφιος δήμαρχος Κορωπίου.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, σε σύσκεψη με παλαίμαχους του οικοδομικού κινήματος θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την ΑΕΝ.

-- Στις 11 π.μ., στους εργαζόμενους στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο θα περιοδεύσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα.

-- Στις 10 π.μ. η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το υπουργείο Υγείας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ. ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το υπ. Τουρισμού για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.45 π.μ. η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, θα επισκεφτούν την ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., σε σύσκεψη με φοιτητές της ΣΕΤΠ και ΣΕΤ (πρώην ΣΓΤΚΣ και ΣΤΕΤΡΟΔ) θα μιλήσει η Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 2 μ.μ., σε σύσκεψη με φοιτητές της Ιατρικής θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ. ο Ν.Σοφιανός θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Στις 7.30 μ.μ., στα Πετράλωνα (πλατεία Αγ. Αικατερίνης) θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Κωνσταντίνα Τσιουπρά και ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της ΚΟ Αττικής, που λειτουργεί στην έδρα της (Αχαρνών 241), σε σύσκεψη υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Κεντρικού Τομέα Αθηνών θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Στις 8 μ.μ., στη Μεταμόρφωση (κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μιχάλης Μιχαήλ και ο Παναγιώτης Μακρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

-- Στα Κύθηρα, στις 7.30 μ.μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου στα Φράτσια θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.

-- Στις 12 μ., στους εργαζόμενους στην Οδοντιατρική Σχολή θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 5.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ θα μιλήσουν σε σύσκεψη με μετανάστες, που διοργανώνει η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού, ο Αχμετ Μουσταφά, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Μελίσσια (πλ. Αγ. Γεωργίου) θα μιλήσουν ο Δημήτρης Βιτάλης και ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος δήμαρχος Μελισσίων - Πεντέλης.

-- Στις 12 μ., στους διοικητικούς εργαζόμενους της Πανεπιστημιούπολης 2 (πρώην ΤΕΙ - Π) θα μιλήσει η Νίκη Χρονοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αττική.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org