Τετάρτη 15 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για αποκλεισμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τηλεοπτική συζήτηση

Δήλωση του Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

Σε δήλωση για τη διοργάνωση debate μόνο μεταξύ Δούρου και Πατούλη στο κανάλι «Open», ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Παρότι από μέρες είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί debate για την Περιφέρεια Αττικής, στον τηλεοπτικό σταθμό "Open" στις 16/5, με τη συμφωνία και τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων περιφερειαρχών, τελευταία στιγμή ενημερωθήκαμε πως αυτή η συζήτηση ακυρώνεται. Ωστόσο, ενημερωνόμαστε ότι θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, την ίδια μέρα, ανάμεσα μόνο στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, κα Δούρου, και τον υποψήφιο της ΝΔ, κ. Πατούλη.

Είναι προφανές ότι αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα συμφωνίας της κας Δούρου και του κ. Πατούλη και σε συνεννόηση με το κανάλι.

Επίσης, είναι προφανές ότι από τη συζήτηση - debate θέλουν να λείπει η φωνή που ενοχλεί, αυτή της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Αττικής, ενάντια στον κάλπικο δικομματικό ψευτοκαβγά που από κοινού στήνουν οι κ.κ. Δούρου και Πατούλης.

Ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη και στους δύο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ