Σάββατο 9 Μάρτη 2019 - Κυριακή 10 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΥΓΕΙΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στη Θεσσαλία

Την Τρίτη 12 Μάρτη:

Στις 6.30 μ.μ., στη Λάρισα, σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο, ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Σε άλλες περιοχές

Την Τετάρτη 13 Μάρτη:

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει την κεντρική πολιτική συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα «Ανδρόγεω». Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

-- Στις 7 μ.μ., στα Γρεβενά (αμφιθέατρο του κτιρίου της ΠΕ Γρεβενών), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Παναγιώτα Ντάγκα, Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών και υποψήφια δήμαρχος Γρεβενών. Θα γίνει παρουσίαση μέρους των υποψηφίων για το δήμο Γρεβενών και την Περιφέρεια.

Το Σάββατο 16 Μάρτη:

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Λέσβου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός για όλους. Πολιτισμός παντού», στις 7 μ.μ. στο Θέατρο ΦΟΜ. Στην εκδήλωση θα παρέμβουν οι: Μαρία Αϊβαλιώτου (σκηνοθέτης), Μαρία Γκαρτζοπούλου (καθηγήτρια Μουσικής), Σεμίνα Διγενή (δημοσιογράφος - συγγραφέας), Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Λέσβου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αργύρης Χατζημαλλής (χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών), Στρατούλα Χιώτη (ηθοποιός - τραγουδίστρια). Καλλιτεχνικές παρεμβάσεις θα γίνουν από τους Μυρσίνη Κουτσκουδή, Στέφανο Φευγαλά και Στρατούλα Χιώτη. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί όλους τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους, τους καλλιτέχνες του νησιού, να συμμετάσχουν, να καταθέσουν σκέψεις και προτάσεις.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νάουσας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Φαρμακευτική κάνναβη - ναρκωτικά: Μύθοι και αλήθειες», στις 7 μ.μ., στην Εστία Μουσών. Θα μιλήσουν ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, ο Παναγιώτης Γεωργάκας, νευρολόγος - ψυχίατρος, πρώην διευθυντής του ΕΣΥ, επιστημονικός υπεύθυνος του ΠΕΘΕΑ «Αργώ», και ο Ελευθέριος Μέλλος, ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών - ΟΚΑΝΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ